Kaila City

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kaila City
 • 19 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Kaila City ★★★★- Obagol, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj i kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00, sladoled u određeno vreme, bezalkoh

Hotel Kaila City

Hotel Kaila City ★★★★- Obagol, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj i kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00, sladoled u određeno vreme, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10.00-17.30.

FACT SHEET - EN

Položaj Kaila City hotela:

Hotel se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Kaila City 4* je 123.

 • Standardne sobe (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+singl krevet, kupatilo, max 2+2 osoba)
 • Large sobe (38m2 , jedna veća spavaća soba sa francuskim ležajem+2 twin kreveta+sofa, kupatilo, max 4+1 osoba)
 • Family sobe (42m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, pločice, WI-FI internet bez doplate, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj i kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00, sladoled u određeno vreme, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10.00-17.30.

Uslugu all inclusiva ne uključuje: sva uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, razne vrste specijalne kafe, specijalna vina, specijalne koktele, sobnu uslugu, flaširana pića i pića u limenci.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: doktor, čuvanje dece, pranje i peglanje veša, telefon, fax, internet kutak, prodavnice, frizer, rent a car. WI-FI internet je bez doplate u sobama i generalnim delovima hotela.

Plaža hotela Kaila City 4*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža, udaljena 100 m od hotela, do koje se stiže tunelom ispod ulice. Suncobrani, ležaljke i peškiri bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni sa delom za decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, dnevna animacija, večernji šou programi tri puta nedeljno, mini klub za decu od 4-12 godina, igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, Wellness centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije