Kırbıyık Resort Hotel

  • Kırbıyık Resort Hotel
  • 41 slika

Hotel Kirbiyik Resort ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2023. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža, udaljena je 70 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj Kirbiyik Resort ho

Hotel Kırbıyık Resort Hotel

Hotel Kirbiyik Resort ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2023. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža, udaljena je 70 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

 


FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Kirbiyik Resort hotela:

Hotel Kirbiyik Resort 5* se nalazi u Kargicak regiji. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 130 km, od centra Alanje 14km.

Smeštaj:

Hotel Kirbiyik Resort 5* ima ukupno 215 smeštajne jedinice.

Standardne sobe (21m2 , spavaća soba sa francuskim krevetom + singl krevet + pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT LCD TV, muzičke kanale, laminat i balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, snack bar, piće i užina na plaži od 10.00 do 18.00,  A'la carte restoran sa rezervacijom unapred, jednom u toku boravka.

AI koncept hotela Kirbiyik Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, sladoled, sobnu uslugu, sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la carte restoran, lobi bar, barovi kod bazen i na plaži, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirbiyik Resort 5*: usluga lekara na zahtev , frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, internet cafe i kompjuterska igrice. Wi-Fi u lobiju besplatan.

Plaža hotela Kirbiyik Resort 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža, udaljena je 70 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. 

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, tokom večeri šou program. Mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište i razni programi, mini disko u večenjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirbiyik Resort 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, masaža, bilijar, igraonica.

Napomena:

Hotel Kirbiyik Resort 5* je renoviran 2022. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije