Kirman Arycanda De Luxe

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Arycanda De Luxe
 • 67 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Arycanda De Luxe ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) 24h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezal

Hotel Kirman Arycanda De Luxe

Hotel Kirman Arycanda De Luxe ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) 24h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže tokom doručka, dečiji bufe, kutak za bebe 24h, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u samo jednom od restorana (osim japanskog restorana). Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Kirman Arycanda De Luxe hotela:

Kirman Arycanda De Luxe 5* nalazi se u regiji Karaburun. Udaljen je 25 km od Sidea, 33 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Arycanda De Luxe 5* ima ukupno 360 smeštajnih jedinica u četvorospratnoj zgardi:

 • Standardne sobe (29 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + sgl ležaj, 1 kupatilo, max 2+1+1 beba),
 • Porodične sobe (39 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1+1 beba ),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom,bade mantil, papuče, fen, klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, bezalkoholna pića, pivo, čokolada, čips se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, laminat, Wi Fi internet, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) 24h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži od 10:00 do 18:30, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže tokom doručka, dečiji bufe, kutak za bebe 24h, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u samo jednom od restorana (osim japanskog restorana).

UAI koncept hotela Kirman Arycanda De Luxe 5* ne uključuje: premium uvozna pića, flaširana pića i pića u limenci, sveže voćne sokove, nargilu, sobnu uslugu, japanski A'la Carte restoran.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restoran, A'la Carte restorani - Osmanli (turska kuhinja), japanski i meksički restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Arycanda De Luxe 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Kirman Arycanda De Luxe 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju. Cabana na plaži je uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta ), tobogani (zajednički deo sa hotelom Kirman Leodikya), tursko kupatilo, fitnes, đakuzi, gimnastika, tereni za tenis, košarka, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina (zajedničko korišćenje sa hotelom Kirman Leodikya) i igralište za decu, različiti programi tokom dana, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Arycanda De Luxe 5*: sauna, masaža, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, igraonica.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije