Kirman Arycanda De Luxe

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Arycanda De Luxe
 • 104 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Hotels Arycanda De Luxe ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 02.00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna p

Hotel Kirman Arycanda De Luxe

Hotel Kirman Hotels Arycanda De Luxe ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 02.00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u samo jednom od restorana. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* hotela:

Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* nalazi se u regiji Karaburun. Udaljen je 27 km od Sidea, 33 km od Alanje i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* ima ukupno 360 smeštajnih jedinica u četvorospratnoj zgardi:

 • 315 standardnih soba (29 m2, 1 spavaća soba sa francuskim lezajem + sgl lezaj, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • 40 family soba (39 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi Fi (sporiji protok), balkon. Sobe su sa pogledom na more ili na kopno.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 02.00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u restoranu na plaži, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u samo jednom od restorana.

UAI koncept hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, nargilu, pića u Point baru od 02:00h do 08:00h.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restoran, A'la Carte restorani - Mediterranean, Kebab House (turska kuhinja), azijski i meksički restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* : usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi Fi ( 128/kb) je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* :

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta ), tobogani, tursko kupatilo, fitnes, đakuzi, tereni za tenis, košarku, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina i igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Hotels Arycanda De Luxe 5* : sauna, masaža, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar.

 Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije