Kirman Hotels Leodikya Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Hotels Leodikya Resort
 • 114 slika
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Leodikya Resort ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar restoran na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoho

Hotel Kirman Hotels Leodikya Resort

Hotel Kirman Leodikya Resort ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar restoran na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića , sveži voćni sok od pomorandže samo uz doručak, dečiji bufe, kutak za bebe 24h, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka u samo jednom restoranu. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Kirman Leodikya Resor hotela:

Kirman Leodikya Resort se nalazi u regiji Karaburun. Udaljen je 27 km od Sidea, 33 km od Alanje i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Leodikya Resort 5* ima ukupno 290 smeštajnih jedinica, koje su smeštene u glavnoj zgradi:

 • Standardne sobe (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 sgl ležaj, 1 kupatilo, max 2+1+1 beba),
 • Porodične sobe (40 m2, 2 spavaće sobe koje su odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1+1 beba),
 • Junior suits (32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 sgl ležaj + 1 kauč, 1 kupatilo, 2+2+1 beba),
 • Jacuzzi terrace sobe (26m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj + jedno kupatilo, max 2+1+1 beba)
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Standardne i porodične sobe mogu biti sa pogledom na vrt ili na more, junior suit sobe su sa pogledom na more.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Leodikya Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda, pivo, čokolada, čips se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi Fi internet, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje 24h, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar restoran na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića , sveži voćni sok od pomorandže samo uz doručak, dečiji bufe, kutak za bebe 24h, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka u samo jednom restoranu.

UAI koncept hotela Kirman Leodikya Resort 5* ne uključuje: sveže voćne sokove, premium uvozna pića, flaširana pića i pića u limenci, nargilu, sobnu uslugu, Steak House a la carte restoran.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restorani na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - Mediterranean, Asian, Ottoman House (turska kuhinja), Steak House,  barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Leodikya Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, rent-a-car, internet kutak i kompjuterske igre. Wi-Fi  je besplatan.

Plaža hotela Kirman Leodikya Resor 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta), tobogani (u zajedničkom delu sa hotelom Kirman Arycanda), tursko kupatilo, đakuzi, fitnes, teren za tenis,gimnastika, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji program, mini klub (zajedno sa hotelom Kirman Arycanda) za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, razni programi tokom dana, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Leodikya Resort 5*: sportovi na vodi, sauna, masaža, osvetljenje za teniski teren, sportovi na vodi, bilijar, igraonica.

Napomena:

Tokom sezone Hotel zadrzava pravo da prilagodjava nekeod sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije