Kirman Hotels Leodikya Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Hotels Leodikya Resort
 • 120 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Leodikya Resort ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 02:00h, sveži voćni

Hotel Kirman Hotels Leodikya Resort

Hotel Kirman Leodikya Resort ★★★★★ - Karaburun, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 02:00h, sveži voćni sok samo uz doručak, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka od 7 noći. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kirman Leodikya Resort 5* hotela:

Kirman Leodikya Resort se nalazi u regiji Karaburun. Udaljen je 27 km od Sidea, 33 km od Alanje i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Leodikya Resort 5* ima ukupno 290 smeštajnih jedinica, koje su smeštene u glavnoj zgradi:

 • 188 standardnih soba (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim lezajem + 1 sgl lezaj, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • 65 family soba (40 m2, 2 spavaće sobe koje su odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1 osobe),
 • 32 junior suits (32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim lezajem + 1 sgl ležaj + 1 kauč, 1 kupatilo, 4+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Standardne i family sobe mogu biti sa pogledom na vrt ili na more, junior suit sobe su sa pogledom na more.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Leodikya Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi Fi (manji protok), balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 02:00h, sveži voćni sok samo uz doručak, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka od 7 noći.

UAI koncept hotela Kirman Leodikya Resort 5* ne uključuje: sveže voćne sokove, uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sladoled, nargilu, sobnu uslugu, pića u Cafe Pub-u od 02:00h do 08:00h.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restorani na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - Mediterranean, Asian, Ottoman House , barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Leodikya Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, rent-a-car, internet kutak i kompjuterske igre. Wi-Fi (128kb) je besplatan.

Plaža hotela Kirman Leodikya Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta), tobogani, tursko kupatilo, đakuzi, fitnes, teren za tenis, košarku, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Leodikya Resort 5*: sportovi na vodi, sauna, masaža, osvetljenje za teniski teren, bilijar, kuglanje (u hotelu Arycanda).

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava nekeod sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije