Kirman Sidera Luxury & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Sidera Luxury & Spa
 • 107 slika
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Sidera Luxury & Spa ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u baru na plaži, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića,

Hotel Kirman Sidera Luxury & Spa

Hotel Kirman Sidera Luxury & Spa ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u baru na plaži, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže tokom doručka, dečiji bufe, kutak za bebe, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la carte restorani uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka u samo jednom restoranu. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Kirman Sidera Luxury & Spa hotela:

Kirman Sidera se nalazi u regiji Karaburun. Udaljen je 25 km od Sidea, 35 km od Alanje i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Sidera Luxury & SPA 5* ima ukupno 398 smeštajnih jedinica koje su smeštene u glavnoj zgradi:

 • Standardne sobe (29 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 sgl ležaj, 1 kupatilo, max 2+1+1 beba),
 • Porodične sobe (39 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1+1 beba),
 • Jacuzzi terrace sobe (29m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1+1 beba)
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda, pivo, čokolada, čips se svakodnevno dopunjuje ), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzički kanali, Wi Fiinternet, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina u baru na plaži, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, noćni doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže tokom doručka, dečiji bufe, kutak za bebe 24h, organski bufe i bufe bez glutena, sladoled u određeno vreme, A'la carte restorani uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka u samo jednom restoranu

UAI koncept hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5* ne uključuje: premium uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića i pića u limenci, nargilu, sobnu uslugu, Kirman Regional Mediterranean cuisine a la carte restoran.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni restorani na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - Lalezar (turska kuhinja), Fangri -italijanska kuhinja, Shenzen - azijska kuhinja, Kirman Regional Mediterranean cusine i Fish A'la Carte restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar uz doplatu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar, disko bar. Wi-Fi je besplatan.

Plaža hotela Kirman Sidera Luxury & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta )za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, fitnes centar, stoni tenis,košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, vačernji program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, razni programi tokom dana, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5*: SPA centar, sauna, masaža, sportovi na vodi, bilijar, igraonica.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije