Kirman Sidera Luxury & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kirman Sidera Luxury & Spa
 • 107 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Sidera Luxury & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna plaža j

Hotel Kirman Sidera Luxury & Spa

Hotel Kirman Sidera Luxury & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kirman Sidera Luxury & SPA 5* hotela:

Kirman Hotels Club Sidera se nalazi u regiji Karaburun-Okurcalar. Udaljen je 27 km od Sidea, 35 km od Alanje i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Sidera Luxury & SPA 5* ima ukupno 350 smeštajnih jedinica koje su smeštene u glavnoj zgradi:

 • 327 standardnih soba (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim lezajem + 1 sgl lezaj, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • 18 family soba (38 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, max 4+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se svakodnevno dopunjuje ), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, Wi Fi (sporiji protok), balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) od 10.00 - 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove i sladoled, sva flaširana pića, luksuzna pića i vina, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred, sva pića posle 24:00h, sva pića u disko klubu, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni restorani na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran - Lalezar (turska kuhinja), Fangri - mediteranski restoran, Shenzen - azijski, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar, disko bar. Wi-Fi (128kb) je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni ( zatvoreni bazen zatvoren tokom leta )za decu i odrasle,3 tobogana, tursko kupatilo, fitnes, teren za tenis, košarku, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, vačernji program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidera Luxury & SPA 5*: SPA centar, sauna, masaža, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, bilijar.

Napomena:

Hotel je renoviran 2015. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije