Kleopatra Ada

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Ada
 • 27 slika
 • Blizu centra grada
 • Dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Kleopatra Ada ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. Peščana plaža je udaljena 50m od hotela Kleopatra Ada Hotel 4* od kojeg je deli put. L

Hotel Kleopatra Ada

Hotel Kleopatra Ada ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. Peščana plaža je udaljena 50m od hotela Kleopatra Ada Hotel 4* od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
  ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Kleopatra Ada 4* hotela:

Kleopatra Ada Hotel 4* nalazi se u Alanji na poznatoj Kleopatra plaži. Udaljen je 1km od centra Alanje i 118km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Ada Hotel 4* ima ukupno 123 smeštajne jedinice.

 • Standardne sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe),
 • Povezane porodične sobe (32 m2, spavaća soba i dnevni boravak, kupatilo, max.4pax).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h.

AI koncept hotela Kleopatra Ada Hotel 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sladoled, svu hranu i piće, posle 23.00h, tursku kafu, sobnu uslugu, bezalkoholna pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, bar na plaži, snek bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice, Wi Fi (uz doplatu).

Plaža:

Peščana plaža je udaljena 50 m od hotela Kleopatra Ada Hotel 4* od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo (samo ulaz besplatan), stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program dva puta nedeljno, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, kompjuterske igre, tursko kupatilo sa tretmanima, sauna, masaža, bilijar.

Napomena:

Renoviran je 2011. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije