Kleopatra Atlas Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Kleopatra Atlas Hotel
  • 32 slika
  • Centar grada
  • Samo za odrasle
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Kleopatra Atlas Hotel (Adult 16+) ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u centru Alanje nadomak Kleopatrine plaže, Kleopatra Atlas hotel predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj 2021 Položaj: Hotel Kleopatra Atlas 4* nalazi se u centru Alanje, udaljen je oko 118 km od aerodroma u Antaliji. Udaljen je samo 100 m od Kleopatrine plaže, ali je hotelska plaža udaljena oko 3 km od hotela (ista plaž

Hotel Kleopatra Atlas Hotel

Hotel Kleopatra Atlas Hotel (Adult 16+) ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u centru Alanje nadomak Kleopatrine plaže, Kleopatra Atlas hotel predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj 2021

 

Položaj:

Hotel Kleopatra Atlas 4* nalazi se u centru Alanje, udaljen je oko 118 km od aerodroma u Antaliji. Udaljen je samo 100 m od Kleopatrine plaže, ali je hotelska plaža udaljena oko 3 km od hotela (ista plaža kao plaža Blue Star hotela).

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 125, raspoređenih u dva bloka.

  • Standardne sobe (1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kleopatra Atlas 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve ukljčeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači u određeno vreme, večera, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, bar na plaži sa brzom hranom, sokovima i pivom od 10:00-17:30h.

AI koncept hotela Kleopatra Atlas 4* ne uključuje: uvozna pića i ostala pića koja nisu na meniju, sveže voćne sokove, flaširana pića, tursku kafu, sva pića posle 24h.

Sadržaj Kleopatra Atlas hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Atlas 4*: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Gosti koriste privatnu plažu koja je udaljena 3 km od hotela Kleopatra Atlas 4* (ista plaža kao plaža Beach Star hotela), ali se ležaljke i suncobrani doplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus prevoz do plaže od 09:30-17:30h.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle, sala za fitness, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Atlas 4*: sportovi na vodi, masaža.


Lokacije