Kleopatra Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Kleopatra Beach Hotel
  • 40 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Kleopatra Beach ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h. Peščana plaža je udaljena 30 m od hotela. FACT SHEET - EN Položaj Kleopatra Beach hotela: Hotel Kleopatr

Hotel Kleopatra Beach Hotel

Hotel Kleopatra Beach ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h. Peščana plaža je udaljena 30 m od hotela.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Kleopatra Beach hotela:

Hotel Kleopatra Beach 4* se nalazi u centru Alanje prekoputa poznate Kleopatrine plaže. Udaljen je 118 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Beach 4* ima ukupno 203 smeštajne jedinice raspoređenih u 3 bloka.

Standardne sobe (22-24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), tepih ili pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h.

All koncept hotela Kleopatra Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, sladoled, tursku kafu i svu hranu i pića posle 23.00h, bezalkoholna pića u baru na plaži od 08.00 do 17.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice, Wi Fi se naplaćuje

Plaža hotela Kleopatra Beach 4*:

Peščana plaža je udaljena 30 m od hotela Kleopatra Beach 4*. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes soba, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program dva puta nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Beach 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, sauna, bilijar.

Napomena:

Hotel Kleopatra Beach 4* je renoviran: 2014.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije