Kleopatra Blue Hawaii

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Blue Hawaii
 • 17 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Kleopatra Blue Hawaii ★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea za doručak (čaj i kafa uključeni) i večeru. Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju je udaljena 50m. FACT SHEET - SR FACT SHEET - EN Položaj Kleopatra Blue Hawaii hotela: Kleopatra Blue Hawaii Hotel se nalazi u Alanji preko puta poznate Kle

Hotel Kleopatra Blue Hawaii

Hotel Kleopatra Blue Hawaii ★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea za doručak (čaj i kafa uključeni) i večeru. Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju je udaljena 50m.

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Kleopatra Blue Hawaii hotela:

Kleopatra Blue Hawaii Hotel se nalazi u Alanji preko puta poznate Kleopatrine plaže. Udaljen je 1km od centra Alanje i 118km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Blue Hawaii 3* ima 58 smeštajnih jedinica.

Standardne sobe (18 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl krevet, kupatilo, max 2+2 dete).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak (čaj i kafa uključeni), i večera. Sva pića i ostale usluge su uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Blue Hawaii 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car, prodavnice.Wi-Fi internet samo u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Kleopatra Blue Hawaii 3*:

Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju je udaljena 50m (između hotela Kleopatra Blue Hawaii 3* i plaže je ulica). Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i sa delom za decu.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kleopatra Blue Hawaii 3*: tursko kupatilo, sauna, masaža, stoni tenis, sportovi na vodi, kompjuterske igre, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Više informacija o hotelu Kleopatra Blue Hawaii 3* možete videti na: www.bluehawaihotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije