Kleopatra Ramira Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Ramira Hotel
 • 30 slika
 • WiFi besplatan
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Kleopatra Ramira ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena

Hotel Kleopatra Ramira Hotel

Hotel Kleopatra Ramira ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena 800m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kleopatra Ramira hotela:

Hotel Kleopatra Ramira 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Ramira 4* raspolaže sa 143 smeštajne jedinice raspoređene u 3 bloka.

 • Standardne sobe (22m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete),
 • Economy sobe (20m2, spavaća soba, kupatilo, sa francuskim balkonom, max 2 osobe),
 • Large sobe (33m2, veća spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family soba (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), ketler, sef – uz doplatu, WI FI internet, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Kleopatra Ramira 4* ne uključuje: uvozna pića i domaća pića koja se ne nalaze na meniju, sveži voćni sokovi, flaširana pića, tursku kafu, sva pića i hrana posle 24:00h, hranu i piće u baru na plaži..

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži – uz doplatu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: usluge lekara na zahtev, usluge pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi u javnim prostorijama i sobama je besplatan.

Plaža hotela Kleopatra Ramira 5*:

Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena 800m od hotela Kleopatra Ramira 4*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni pri dolasku, ali se svaka zamena naplaćuje. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Dva otvorena bazena za decu i odrasle, jedan tobogan, fitnes soba, tursko kupatilo (samo ulaz), odbojka na plaži, večernji zabavni programi tri puta nedeljno, mini klub za decu od 6 do 12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: sportovi na vodi, masaža, piling, sauna.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije