Kolibri Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Kolibri Hotel
  • 58 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža

Hotel Kolibri ★★★ - Avsalar, Alanja, Turska se nalazi u Avsalar regiji. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Antaliji i oko 22 km od centra Alanje. Hotel Kolibri predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj, udaljen je 150 m od sopstvene plaže. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači,

Hotel Kolibri Hotel

Hotel Kolibri ★★★ - Avsalar, Alanja, Turska se nalazi u Avsalar regiji. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Antaliji i oko 22 km od centra Alanje. Hotel Kolibri predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj, udaljen je 150 m od sopstvene plaže. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna (raki, votka, džin, vino u čaši, pivo) i bezalkoholna pića od 10 do 23h, bar na plaži od 10 do 17h samo sa bezalkoholnim pićima.

Položaj Kolibri hotela:

Hotel Kolibri 3* se nalazi u Avsalar regiji. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Antaliji i oko 22 km od centra Alanje.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Kolibri 3* je 113.

Standard sobe su veličine 25 m2, sadrže: 1 spavaću sobu samo sa odvojenim krevetima, 1 kupatilo, max 2+1 osoba.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna (raki, votka, džin, vino u čaši, pivo) i bezalkoholna pića od 10 do 23h, bar na plaži od 10 do 17h samo sa bezalkoholnim pićima.

AI koncept hotela Kolibri 3* ne uključuje: uvozna pića, sva flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, svu hranu i piće posle 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), lobi bar, bar na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kolibri 3*: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Kolibri 3*:

Hotelska privatna plaža je delom šljunkovita i delom sa kamenom. Udaljena je oko 150 m od hotela Kolibri 3*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, jedan tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, lagana animacija tokom dana, takmičenja, mini klub za decu sa programom, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kolibri 3*: masaža, svi tretmani u turskom kupatilu, sportovi na vodi na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije