Krizantem Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Krizantem Hotel
 • 27 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness

Hotel Krizantem  ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h. Hotelska privatna plaža je šlj

Hotel Krizantem Hotel

Hotel Krizantem  ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Udaljena je od hotela oko 30 m i do nje vodi tunel. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

Položaj Krizantem 4* hotela:

Krizantem Hotel 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Krizantem 4* ima ukupno 213 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade:

 • Standardna soba (28 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (55 m2, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max 3+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h.

AI koncept hotela Krizantem 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Krizantem 4*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Udaljena je od hotela Krizantem 4* oko 30 m i do nje vodi tunel. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit (menjanje peškira se naplaćuje).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Krizantem 4*: tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi, kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije