Litore Resort Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Litore Resort Hotel & Spa
 • 34 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Litore Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno), šampanjac dobrodošlice za odrasle i posluženje za decu, usluga na bazi 24h otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, domaća

Hotel Litore Resort Hotel & Spa

Hotel Litore Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno), šampanjac dobrodošlice za odrasle i posluženje za decu, usluga na bazi 24h otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna pića (uvozna alkoholna pića samo u Lobi baru od 10:00- 00.00h) i bezalkoholna pića, sladoled- u odredjenom periodu u poslepodnevnim satima, snek bar na plaži, A'la Carte restorani (turski i riblji) uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka. Hotelska plaža je šljunkovita i udaljena je 170 m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Litore Resort & SPA 5* hotela:

Litore Resort & SPA 5* hotel se nalazi u regiji Okurcalar 30km od Alanje i 90km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Litore Resort & SPA 5* ima ukupno 259 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (32-36 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Jacuzzi sobe (34-40 m2, 1 spavaca soba, jedno kupatilo sa jacuzzi kadom, max 3 osobe),
 • Family sobe (54 m2, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu (radi u odredjeno vreme, u skladu sa vremenskim uslovima), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjuje tri puta nedeljno), ketler, set za kuvanje kafe i čaja, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-fi konekciju male brzine.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno), šampanjac dobrodošlice za odrasle i posluženje za decu, usluga na bazi 24h otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna pića (uvozna alkoholna pića samo u Lobi baru od 10:00- 00.00h) i bezalkoholna pića, sladoled- u odredjenom periodu u poslepodnevnim satima, snek bar na plaži, A'la Carte restorani (turski i riblji) uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

U UAI koncept hotela Litore Resort & SPA 5* nije uključeno: specijalna uvozna pića, Suši i italijanski A'la Carte restoran, specijalna vina, sva flaširana pića, sveže cedjeni voćni sokovi i sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: Sushi - dalekoistočna kuhinja, Fish - riblji restoran, Ottoman - turska kuhinja, italijanska kuhinja, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se naplaćuje prema pravilima hotela Litore Resort & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi fi (spor protok) je dostupan u celom hotelu - bez doplate.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita i udaljena je 170 m od hotela Litore Resort & SPA 5* (besplatan šatl servis na svakih 15 minuta). Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, gimnastika, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Litore Resort & SPA 5*: SPA centar, sportovi na vodi, masaža, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

Više informacija o hotelu Litore Resort & SPA 5* možete dobiti na: www.litorehotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije