Long Beach Harmony Hotel & Spa

  • Long Beach Harmony Hotel & Spa
  • 42 slika

Hotel Long Beach Harmony ★★★★★ - Turkler, Alanja, Tursk je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u popodnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, s

Hotel Long Beach Harmony Hotel & Spa

Hotel Long Beach Harmony ★★★★★ - Turkler, Alanja, Tursk je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u popodnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim terminima u baru pored bazena. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Long Beach Harmony 5* hotela:

Long Beach Harmony 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Long Beach Harmony 5* ima ukupno 365 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (28-33 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe sa krevetom na sprat (35-45 m2, max 4 osobe, 2 odvojene spavaće sobe sa vratima između, u drugoj spavaćoj sobi je krevet na sprat, kupatilo),
  • Swim up sobe (30 m2, jedna spavaca soba,kupatilo, direktan izlaz na bazen, max 2osobe),
  • Swim up family duplex (49 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, max.4 pax).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu ili split klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (pri dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, kasnije samo voda i mineralna voda svekodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u popodnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim terminima u baru pored bazena.

UAI koncept Long Beach Harmony 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, specijalna vina, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran Harmony na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži, A'la Carte restoran - Escargot (francuska kuhinja), Costa (mediteranska kuhinja), Hunkar (turska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Harmony 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u sobama i u zajedničkim prostorijama.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, specijalni program za decu u mini klubu za decu od 4 do 12 godina, sajam zabave od 19:30h do 20:30h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Harmony 5*: masaža, wellness i Spa centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, kuglanje.

Napomena:

Gosti Long Beach Harmony hotela koriste teniske terene, sajam zabave, akva park i animaciju hotela Long Beach Resort.

Tokom trajanja pandemje COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije