Long Beach Resort & Spa Deluxe

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Long Beach Resort & Spa Deluxe
 • 151 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA

Hotel Long Beach Resort Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama (pri dolasku bezalkoholna pića i voda, kasnije svakodne

Hotel Long Beach Resort & Spa Deluxe

Hotel Long Beach Resort Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama (pri dolasku bezalkoholna pića i voda, kasnije svakodnevno samo voda), domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu u baru pored bazena. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* hotela:

Long Beach Resort Deluxe Hotel & Spa se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* ima ukupno 773 smeštajnih jedinica raspoređenih u devetospratnoj glavnoj zgradi, vilama i family kaletama:

 • Standardne sobe (28-33 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family duplex sobe (50-55 m2, max 4 +1 osoba, 2 odvojene sobe sa vratima između spratova, 1 kupatilo),
 • Family duplex suit sobe (75 m2, max 4+1 osoba, dve odvojene sobe sa vratima, na dva sprata, 2 kupatila),
 • Family suit sobe (60-85 m2, 2 sobe odvojene vratima, 2 kupatila, đakuzi, 2 balkona),
 • Villa suit sobe (40-56 m2, 2 sobe odvojene vratima, privatna platforma za sunčanje, direktan pristup bazenu iz sobe, max 6+1 osoba),
 • Family šaleti (43 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (pri dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, kasnije svakodnevno voda/mineralna voda), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, mini bar u sobama (pri dolasku bezalkoholna pića i voda, kasnije svakodnevno samo voda), domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu u baru pored bazena.

UAI koncept Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, specijalna vina, pića u Vitamin baru A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, Specijalni Coffee Shop i Ice cream corner ( Vila Restoran i Villa Bar mogu koristiti gosti koji odsedaju u Villa Suites, Family Chalet i Swim up sobama )

Sadržaj:

Glavni restoran Hayat na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži, coffee and cake House, A'la Carte restorani: Lapiano (turski ılı italijanski), Delfin (mediteranski), El Sombrero (meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Resort & SPA Deluxe 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, specijalni program za decu u mini klubu za decu od 4 do 12 godina, sajam zabave radi od 19:30h do 20:30h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Resort & SPA Deluxe 5*: masaža, wellness i SPA centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, kuglanje.

Napomena:

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije