Long Beach Resort Hotel & Spa

  • Long Beach Resort Hotel & Spa
  • 151 slika

Hotel Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, rani doručak, mini bar u sobama, domaća i standardna uvozna alkoho

Hotel Long Beach Resort Hotel & Spa

Hotel Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, rani doručak, mini bar u sobama, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe hotela:

Long Beach Resort Deluxe Hotel & Spa se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* ima ukupno 773 smeštajnih jedinica raspoređenih u devetospratnoj glavnoj zgradi, 365 soba u Harmony zgradi, vilama i family kaletama:

  • Standardne sobe u glavnoj zgradi (28-33 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + single krevet, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Superior sobe u glavnoj zgradi (33 m2, francuski ležaj + 2 single ležaja, kupatilo, max 2 + 2 osoba)
  • Family duplex sobe u glavnoj zgradi (50-55 m2, max 4 +1 osoba, 2 odvojene sobe sa vratima između spratova, 1 kupatilo),
  • Family duplex suit sobe u glavnoj zgradi (75 m2, max 4+1 osoba, dve odvojene sobe sa vratima, na dva sprata, 2 kupatila),
  • Family Charlet sobe u glavnoj zgradi (43 m2, 2 sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 + 1 dete),
  • Villa suit sobe (40-56 m2, 2 sobe odvojene vratima, 2 kupatila, privatna platforma za sunčanje, direktan pristup bazenu iz sobe, max 6+1 osoba),
  • Swim up sobe (nalaze se u vilama, spavaća soba, kupatilo, direktan pristup bazenu, max 2 osobe)
  • Harmony standard sobe (28-33 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba)
  • Harmony family sobe sa krevetima na sprat ( 35-45 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, u drugoj sobi krevet na sprat, kupatilo, max 4 osobe)
  • Harmony Swim Up sobe (30 m2, spavaća soba, kupatilo, direktan pristup bazenu, max 2 osobe)
  • Harmny Swim Up Family duplex (49 m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (pri dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, kasnije svakodnevno voda/mineralna voda), ketler, set za čaj i kafu, sef, wi-fi internet, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana i u podnevnim časovima, večera, kasna noćna užina, rani doručak, mini bar u sobama, sladoled u određenom terminu, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, specijalna vina, pića u Vitamin baru,  A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, Specijalni Coffee Shop i Ice cream corner ( Vila Restoran i Villa Bar mogu koristiti gosti koji odsedaju u Villa Suites, Family Chalet i Swim up sobama )

Sadržaj:

Glavni restoran Hayat na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži, coffee and cake House, A'la Carte restorani: Lapiano (italijanski), Costa (mediteranski), Hunkar (turski), Escargot (francuski), Delphin (mediteranski), El Sombrero (meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Resort & SPA Deluxe 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, mini golf, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, specijalni program za decu u mini klubu za decu od 4 do 12 godina, sajam zabave radi od 19:30h do 20:30h bez doplate, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Long Beach Resort & SPA Deluxe 5*: masaža, wellness i SPA centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i oprema za tenis, kuglanje, škola ronjenja, park avanture, igraonica.

Napomena:

Hotel Long Beach Resort & SPA Deluxe 5* je renoviran 2020. Godine (sobe, lobi, paviljoni)

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije