May Garden Club Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • May Garden Club Hotel
 • 42 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel May Garden Club Hotel ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno): otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna kafa i kolači, snek na plaži, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, isključivo bezalkoholna pića na plaži. Hotel je udal

Hotel May Garden Club Hotel

Hotel May Garden Club Hotel ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno): otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna kafa i kolači, snek na plaži, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, isključivo bezalkoholna pića na plaži. Hotel je udaljen oko 50 m od peščane plaže. Između plaže i hotela se nalazi put. Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

Položaj May Garden Club 4* hotela:

May Garden Club 4* hotel se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je oko 13 km od centra Alanje i oko 148 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela May Garden Club 4* je 201:

 • 141 suit soba (35 m2, spavaća i dnevna soba),
 • 23 family suit sobe (64 m2, dve spavaće i dnevna soba),
 • 35 standardnih soba (22 m2, jedno kupatilo, jedna spavaća soba, max 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa kadom / tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), sat. TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno): otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna kafa i kolači, snek na plaži, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, isključivo bezalkoholna pića na plaži.

AI koncept hotela May Garden Club 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, sladoled, tursku kafu, hranu i pića nakon 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar na plaži, bar pored bazena.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela May Garden Club 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet, rent-a-car, frizer.

Plaža:

Hotel May Garden Club 4* je udaljen oko 50 m od peščane plaže. Između plaže i hotela se nalazi put. Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju (peškiri uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna (besplatno prva 3 dana boravka), stoni tenis, odbojka na pesku.

Posebno se plaćaju prema prvilima hotela May Garden Club 4*: sportovi na vodi, masaža i bilijar. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, animacija tokom dana i večernji programi uveče za odrasle.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije