Miarosa Incekum West Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Miarosa Incekum West Resort
 • 49 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Miarosa Incekum West ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo, rakija, vodka, vino, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Bar na plaži služi bezalkoholna pića od 10.00h do

Hotel Miarosa Incekum West Resort

Hotel Miarosa Incekum West ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo, rakija, vodka, vino, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Bar na plaži služi bezalkoholna pića od 10.00h do 17.00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Miarosa Incekum West 4* hotela:

Miarosa Incekum West 4* hotel se nalazi u regiji Incekum, udaljen je 23 km od Alanje i 99 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Miarosa Incekum West 4* ima ukupno 142 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi.

 • Standardne sobe (20m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe),
 • Family sobe (28m2, jedna spavaća soba, dnevna soba, odvojene vratima kupatilo, max 2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi shodno vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se svakodnevno dopunjuje), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon, plocice.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo, rakija, vodka, vino, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Bar na plaži služi bezalkoholna pića od 10.00h do 17.00h.

AI koncept hotela Miarosa Incekum West 4* ne uključuje: uvozna pića, alkoholna pića koja nisu navedena, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miarosa Incekum West 4*: usluga lekara, internet kutak, telefon, fax. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu i u sobama.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peskiri za plazu se dodatno placaju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, zabavni programi za odrasle,mini klub za decu od 4 do 10 godina,decija igraonica i zabavni programi u toku dana.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miarosa Incekum West 4*: sportovi na vodi, masaža, ronjenje.

Napomena:

Više informacija o hotelu Miarosa Incekum West 4* možete videti na: www.miarosaincekumwest.com

Renoviran je 2016. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije