Miarosa Konaklı Garden

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Miarosa Konaklı Garden
  • 14 slika
  • SPA & Wellness
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Miarosa Konakli Garden ★★★★ - Konakli, Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00. Hotelska plaža je kamenita i

Hotel Miarosa Konaklı Garden

Hotel Miarosa Konakli Garden ★★★★ - Konakli, Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00. Hotelska plaža je kamenita i šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Miarosa Konakli Garden hotela:

Miarosa Konakli Garden Hotel 4* hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Miarosa Konakli Hotel 4* ima ukupno 285 smeštajne jedinice raspoređene u 2 glavne zgrade.

  • Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Porodične sobe ( 42m2 dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe )

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef , SAT TV i muzički kanali, tepih, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h.

AI koncept hotela Miarosa Konakli Garden Hotel 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, energetska pića, tursku kafu, sladoled. Na plaži nema usluge hrane i pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miarosa Konakli Garden Hotel 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi (spori protok) je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Miarosa Konakli Garden 4*:

Hotelska plaža je kamenita i šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Promena peškira je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana animacija tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim programom, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravlima hotela Miarosa Konakli Hotel 4*: sportovi na vodi,masaža,

Napomena:

Renoviran je 2021.godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAOGDJAVA NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije