Monart City Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Monart City Hotel
 • 21 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Monart City Hotel ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži služi pića- sokovi, piva, vino od 10:00 do 18:00h, A'la C

Hotel Monart City Hotel

Hotel Monart City Hotel ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži služi pića- sokovi, piva, vino od 10:00 do 18:00h, A'la Carte restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju unapred, sladoled prema određenoj satnici. Hotelska privatna peščana plaža (deo Keykubat plaže), udaljena 30m od hotela (postoji put između hotela i plaže). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Monart City hotela:

Monart City Hotel se nalazi u centru Alanje i udaljen je 125km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Monart City 4* ima ukupno 181 smeštajnu jedinicu u glavnoj zgradi koja se sastoji iz tri bloka.

 • Cozy rooms su veličine: 18-24 m2 i smeštene su u C bloku - spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta + jedan single krevet, kupatilo, max 2+1 dete.
 • Comfort rooms:14 - 16 m2, spavaća soba sa 2 singl ležaja, kupatilo, max 2 osobe.
 • Superior comfort rooms: 15 - 22 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 singl ležaja+ single krevet, kupatilo, pogled na more ili bočni pogled more, sa bade mantilima, setom za čaj i kafu, sefom bez doplate, mini bar sa vodom po dolasku, 20 min masaža jednom tokom boravka, max 2 + 1 dete + beba

Svaka smeštajna jedinica hotela Monart City 4*ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (voda samo pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, WI-FI internet, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži služi pića- sokovi, piva, vino od 10:00 do 18:00h, A la Carte restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju unapred, sladoled prema određenoj satnici.

AI koncept hotela Monart City 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, specijalne koktele i vina, sobnu uslugu.(za manje od 25 gostiju bice služen set meni)

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran sa turskom kuhinjom, poslastičarnica, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Monart City 4*: usluga lekara na zahtev, usluga pranja veša, internet cafe, telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela i sobama.

Plaža hotela Monart City 4*:

Hotelska privatna peščana plaža (deo Keykubat plaže), udaljena 30m od hotela Monart City 4* (postoji put između hotela i plaže). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, stoni tenis, pikado, odbojka na paži, lagana animacija nekoliko dana u nedelji. Ukoliko je broj gostiju manji od 80 osoba, večernji program u hotelu se neće održati.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Monart City 4*: tursko kupatilo, sauna, sportovi na vodi, masaže.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije