Mukarnas Spa & Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Mukarnas Spa & Resort Hotel
  • 45 slika
  • Naša preporuka
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Mukarnas Spa Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni i rani jutarnji bufe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoho

Hotel Mukarnas Spa & Resort Hotel

Hotel Mukarnas Spa Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni i rani jutarnji bufe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima koji se dopunjuje svakodnevno, sladoled u poslastičanici, bar na plaži 10:00h-18:00h. Hotelska šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

FACT SHEET - EN

Položaj Mukarnas Spa Resort hotela:

Hotel Mukarnas Spa Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar, udaljen je 90 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od Alanje.

Smeštaj:

Hotel Mukarnas Spa Resort 5*raspolaže sa ukupno 425 soba:

  • Standardne sobe (23-28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + single krevet, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (45-50 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osoba)
  • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe hotela Mukarnas Spa Resort 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fenom, centralnu klimu (radi u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svakodnevno ), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon, Wi-Fi sporijeg protoka.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni i rani jutarnji bufe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima koji se dopunjuje svakodnevno, sladoled u poslastičanici, bar na plaži 10:00h-18:00h.

Nije uključeno u UAI koncept hotela Mukarnas Spa Resort 5*: specijalna uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, a-la-carte restorani sa rezervacijom unapred, sveže cedjeni sokovi, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: King Dragon (kuhinja dalekog istoka), Vaspiano (italijanska kuhinja), Blue Fish (riblji restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa Mukarnas SPA Resort 5*,disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mukarnas SPA Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks, internet cafe, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi internet sporog protoka u čitavom hotelu je besplatan.

Plaža hotela Mukarnas Spa Resort 5*:

Hotelska šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, aqua park sa 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo, mini golf, teniski tereni, odbojka i odbojka na plaži, gimnastika, zabavni programi u toku dana, takmičenja na bazenu i plaži, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu ( 4-12 god.) sa dnevnim i večernjim programima, dečije igralište i mini disco.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mukarnas SPA Resort 5*: SPA centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaže, bilijar i kompjuterske igrice, kuglanje.

Napomena:

Hotel Mukarnas SPA Resort 5* je renoviran tokom zime 2022/2023. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije