Mysea Hotels Alara

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Mysea Hotels Alara
 • 29 slika
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Mysea Hotels Alara ★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska, renoviran 2014. godine, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: Mysea Hotels Alara 4* nalazi se u regiji Okurcalar, udaljen je 33 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Smeštaj: Hotel Mysea Hotels Alara 4* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi. Standardne sobe (24 m 2 , spavaća soba, kupatilo, max

Hotel Mysea Hotels Alara

Hotel Mysea Hotels Alara ★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska, renoviran 2014. godine, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj:

Mysea Hotels Alara 4* nalazi se u regiji Okurcalar, udaljen je 33 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Mysea Hotels Alara 4* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi.

 • Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Standardne sobe sa krevetima na sprat (24 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (32 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, max 4 osoba),
 • Corner sobe (30 m2, jedna velika soba, kupatilo, max 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se svakodnevno dopunjuje), ketler, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon/terasu.

Usluga:

All Inclusive plus (sve uključeno +) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AIl inclusive + koncept hotela Mysea Hotels Alara 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, nargilu, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj Mysea Hotels Alara hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži od 10:00h do 18:00h.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Mysea Hotels Alara 4*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, internet kutak, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car, Wi-Fi internet.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100 m od hotela Mysea Hotels Alara 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, otvoreni bioskop za decu, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Mysea Hotels Alara 4*: sportovi na vodi, masaža, spa centar i salon lepote, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Mysea Hotels Alara 4* renoviran je 2017.godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja - Mysea Hotels Alara ★★★★

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije