Numa Konaktepe

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Numa Konaktepe
  • 36 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Numa Konaktepe ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (All Inclusive) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži sa hranom i pićem od 10.00 do 18.00 h, sladoled kod bazena

Hotel Numa Konaktepe

Hotel Numa Konaktepe ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (All Inclusive) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži sa hranom i pićem od 10.00 do 18.00 h, sladoled kod bazena u određenim satima. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 500m. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Numa Konaktepe hotela:

Numa Konaktepe Hotel 4* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12km od Alanje i 116km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Numa Konaktepe 4* je 225.

  • Standardne sobe (26m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Porodične sobe (35m2, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva single kreveta, kupatilo, max 4 osobe),
  • Terrace facing pool sobe (26 m2, standardna soba u prizemlju sa pogledom na veliki zajednički bazen, ali nema direktni izlaz na bazen, spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe)

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje voda), sef (uz doplatu), set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi, balkon.

Usluga:

All inclusive (All Inclusive) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži sa hranom i pićem od 10.00 do 18.00 h, sladoled kod bazena u određenim satima, poslastičarnica.

All Inclusive koncept hotela Numa Konaktepe 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene sokove, sladoled, sobnu uslugu, sva flaširana pića i pića u limenci, tursku kafu, specijalna vina i koktele i sva pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Numa Konaktepe 4*: lekar, čuvanje dece, frizer, internet kafe, prodavnice, rent a car. Wi-FI internet je besplatan u celom hotelu

Plaža hotela Numa Konaktepe 4*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža udaljena 500m od hotela Numa Konaktepe 4*. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Postoji šatl bus na svakih sat vremena za goste hotela Numa Konaktepe 4* i ne naplaćuje se. Wi-Fi internet na plaži je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, relax bazen (+16), tobgani, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Numa Konaktepe 4*: tursko kupatilo, masaža, sauna, sportovi na vodi, SPA, kozmetički salon, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Godina poslednjeg renoviranja: 2022. Renovirana kupatila

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije