Oba Star Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Oba Star Hotel
 • 33 slika
 • Blizu centra grada
 • Kvalitet i cena
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Oba Star Hotel & SPA ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, noćne užine, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek,pivo i bezalkoholna pića u baru

Hotel Oba Star Hotel

Hotel Oba Star Hotel & SPA ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, noćne užine, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek,pivo i bezalkoholna pića u baru na plaži od 10.00 - 18.00h. Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 50 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Oba Star Hotela & SPA 4*:

Oba Star Hotel & Spa 4* se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 110 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Oba Star Hotela & SPA 4* ima ukupno 213 smeštajnih jedinica u četiri bloka.

 • Standardne sobe (22 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+single ležajem, kupatilo, max 2+1 osoba).
 • Economy sobe (20m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, francuski balkon, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku), sef, SAT TV i muzički kanali, Wi Fi, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, noćne užine, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek,pivo i bezalkoholna pića u baru na plaži od 10.00 - 18.00h.

UAI koncept hotela Oba Star Hotela & SPA 4* ne uključuje: uvozna pića koja nisu u sklopu menija, sveže voćne sokove, sladoled u pakovanju, specijalna vina i kotele, tursku kafu, A'la Carte meni u baru na plazi.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snack bar i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oba Star Hotela & SPA 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, rent-a-car, prodavnice. Bežični internet je besplatan u lobiju i u sobama.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 50 m od hotela Oba Star Hotela & SPA 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel ispod glavnog puta.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, dečiji tobogan u bazenu za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis, odbojka na plaži, lagani zabavni program tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igraonica, vecernji program u Mini Disco klubu za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oba Star Hotela & SPA 4*: wellness centar, bilijar, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Oba Star Hotela & SPA 4* je renoviran 2018. godine.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije