Oba Star Hotel & SPA

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Oba Star Hotel & SPA
 • 30 slika
 • Blizu centra grada
 • Kvalitet i cena
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Fitnes & SPA

Hotel Oba Star Hotel & Spa ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, noćne užine, rani doručak, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna plaža je

Hotel Oba Star Hotel & SPA

Hotel Oba Star Hotel & Spa ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, noćne užine, rani doručak, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel ispod glavnog puta. Bežični internet je besplatan u lobiju i u sobama. Gosti će biti oduševljeni saznanjem da je centar Alanje sa velikim izborom prodavnica, restorana, barova i kafića i poznatih atrakcija kao što su Crveni toranj, zamak Alanije i pećina Damlatas samo 2km od hotela Oba Star Hotela & SPA. Putnici se mogu opustiti pored otvorenog bazena ili se osvežiti u njemu. U restoranu se nude ukusni obroci uz prijatnu atmosferu. Za one koji vole da se osećaju aktivno, mogu posetiti teretanu i odmoriti se u banji. Sobe su opremljene svim osnovnim sadržajima i ukrašene su toplim bojama kako bi se putnici osećali prijatno i imali najbolje iskustvo.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Oba Star Hotel & Spa hotela:

Oba Star Hotel & Spa 4* se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 125 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Oba Star Hotela & SPA 4* ima ukupno 213 smeštajnih jedinica u četiri bloka.

 • Standardne sobe (22 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva single ležaja, kupatilo, max 2+1 osoba).
 • Economy sobe sa francuskim balkonom (20m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva single ležaja, jedno kupatilo, francuski balkon, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku), sef, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, noćne užine, rani doručak, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snack bar na plaži od 10:00 h do 18:00 h (bezalkoholna pića), sladoled u određeno vreme.

UAI koncept hotela Oba Star Hotela & SPA 4* ne uključuje: uvozna pića koja nisu u sklopu menija, sveže ceđene voćne sokove, sladoled u pakovanju, specijalna vina i kotele, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snack bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oba Star Hotela & SPA 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, rent-a-car, prodavnice. Bežični internet je besplatan u lobiju i u sobama.

Plaža hotela Oba Star Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 100 m od hotela Oba Star Hotela & SPA 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel ispod glavnog puta.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, dečiji tobogan u bazenu za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis, odbojka na plaži, lagani zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, program tokom dana i Mini Disco u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oba Star Hotela & SPA 4*: wellness centar, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Oba Star Hotela & SPA 4* je renoviran 2018. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije