Oz Hotels Sui

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Oz Hotels Sui
  • 35 slika
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Oz Hotels Sui Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kasni doručak, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom

Hotel Oz Hotels Sui

Hotel Oz Hotels Sui Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kasni doručak, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, snek bar na plaži od 10:00h do 17:30h. Hotelska plaža je šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela (besplatan šatl servis do plaže).

FACT SHEET - EN

Položaj Oz Hotels Sui Resort hotela:

Oz Hotels Sui Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 30 km od Alanje i 98 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Oz Hotels Sui Resort 5* ima 303 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (25 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max 2 osobe)
  • Family soba (45 m2, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, max 3+1 osoba)
  • Family economy u prizemlju ( nalaze se u prizemlju).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon, Wi Fi.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, snek bar na plaži od 10:00h do 17:30h.

AI koncept hotela Oz Hotels Sui Resort 5* ne uključuje: uvozna pića,specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, italijanski i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Sui Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju, plaži i u sobama.

Plaža hotela Oz Hotels Sui Resort 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela Oz Hotels Sui Resort 5* (besplatan šatl servis do plaže). Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programima, dečije igralište i mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Sui Resort 5*: Spa centar, masaža, sportovi na vodi, bilijar i kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije