Oz Hotels Incekum Beach Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Oz Hotels Incekum Beach Resort
  • 20 slika
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek, rani doručak. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-02:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapre

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek, rani doručak. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-02:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10:00-18:00. Hotelska privatna plaža je peščana i kamenita. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu se ne naplaćuje.

FACT SHEET - EN

Položaj Oz Hotels Incekum Beach Resort hotela:

Incekum Beach Resort se nalazi u oblasti Inčekum, udaljen je oko 28 km od Alanje i oko 98 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort 5* ima ukupno 357 smeštajnih jedinica raspoređenih u 12 trospratnih blokova:

  • Standardne sobe (28 m2, spavaća soba sa jednim francuskim ležajem, jedan singl krevet+jedan pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+2 pax),
  • Economy sobe (iste su kao standardne samo nemaju balkon),
  • Family economy prizemlje ( 36 m2, dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, kupatilo, max 2+2 pax, u prizemlju)
  • Connection sobe sa dve spavaće sobe (56 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4+2 dece).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (samo voda), laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek, rani doručak.Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-02:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10:00-18:00 h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđeni voćni sokovi, turska kafa, pića u diskoteci, sobna usluga

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - turski i riblji, snek bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: usluge lekara, usluga pranja veša, telefon, faks, prodavnice, frizer, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim prostorijama.

Plaža hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i kamenita. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu se ne naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i teniski teren, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Animacija tokom dana, različita takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 04 do 12 godina, igralište, različiti program tokom dana, mini disko u večernjim satima..

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaža, Wellnes & SPA, škola ronjenja, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije