Hotel Pera Alanya

  • Hotel Pera Alanya
  • 37 slika
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Pera ★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h (vodka, vino u čaši, raki, pivo, koncentrovani voćni sokovi). Gosti koriste privatnu hotelsku plažu koja je udaljena

Hotel Hotel Pera Alanya

Hotel Pera ★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h (vodka, vino u čaši, raki, pivo, koncentrovani voćni sokovi). Gosti koriste privatnu hotelsku plažu koja je udaljena 700 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Pera 3* hotela:

Pera Hotel 3* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Pera 3* ima ukupno 60 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe (22-27 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Large sobe (40m2, velika spavaća soba - francuski ležaj i 3 single ležaja, kupatilo, max 3+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h (vodka, vino u čaši, raki, pivo, koncentrovani voćni sokovi).

AI koncept hotela Pera 3* ne uključuje: uvozna pića, hrana i pića na plaži, sveže voćne sokove, flaširana pića, tursku kafu, svu hranu i pića posle 23.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pera 3*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Gosti koriste privatnu hotelsku plažu koja je udaljena 700 m od hotela Pera 3*. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored hotelskog bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu, ulaz u tursko kupatilo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pera 3*: sportovi na vodi, masaža.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.