PrimaSol Telatiye Resort

  • PrimaSol Telatiye Resort
  • 55 slika

Hotel Primasol Talatiye Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska, renoviran 2015. godine, sa All inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i peščanom privatnom plažom udaljenom 150 m od hotela, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: Primasol Talatiye Resort 5* se nalazi u regiji Konakli, 14 km od Alanje i 120 km od aerodroma Antalija. Smešt

Hotel PrimaSol Telatiye Resort

Hotel Primasol Talatiye Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska, renoviran 2015. godine, sa All inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i peščanom privatnom plažom udaljenom 150 m od hotela, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj:

Primasol Talatiye Resort 5* se nalazi u regiji Konakli, 14 km od Alanje i 120 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Primasol Talatiye Resort 5* ima ukupno 176 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe (1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Porodične sobe (2 spavaće sobe, 2 kupatila sa vratima između, max 4+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat i balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera, kasnovečernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, snek bar na plaži od 10:00-17:30h.

Nije uključeno u Al koncept hotela Primasol Talatiye Resort 5*: uvozna pića, flaširana pića, pića u Disko klubu, sobna usluga, sveži voćni sokovi, turska kafa, nargila, sva hrana i piće posle 24:00h, Vitamin bar. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred.

Sadržaj Primasol Talatiye Resort hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani - Ottoman (turska kuhinja), Mediterranean (riblji restoran), bar pored bazena, lobi bar, Beach snack.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Primasol Talatiye Resort 5*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon i fax, internet café, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan.

Plaža:

Hotelska peščana privatna plaža je udaljena 150 m od hotela Primasol Talatiye Resort 5*, ležaljke i suncobrani bez doplate. Peškiri za plažu su uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, teniski teren, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Primasol Talatiye Resort 5*: Wellness centar, masaža, sauna, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i oprema, stoni tenis, kompjuterske igrice.

Napomena:

Primasol Talatiye Resort 5* hotel je renoviran 2015. godine.


www.talatiyeresort.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije