Q Premium Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Q Premium Resort Hotel
  • 57 slika
  • SPA & Wellness
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Animacija
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Q Premium Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 35km od Alanje i 85km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večern

Hotel Q Premium Resort Hotel

Hotel Q Premium Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 35km od Alanje i 85km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večernja užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, lokalna i neka uvozna standardna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Q Premium Resort hotela:

Q Premium Resort se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 35km od Alanje i 85km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Q Premium Resort 5* je 350:

  • Standardne sobe (30 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem (160x190cm)+singl krevet (100x90cm), kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family large sobe pogled vrt (35 m2, max 2+2 osobe, dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, kupatilo).

Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezaloholna pića i voda pri dolasku), sef, SAT TV i muzičke kanale, internet konekciju, tepih, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večernja užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, lokalna i neka uvozna standardna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Q Premium Resort 5* ne obuhvata: sva luksuzna i stara specijalna pića, sobnu uslugu, korišćenje A'la Carte restorana više od jednog puta.

Sadržaj:

Glavni restoran Vogue na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski Topkapi, italijanski Quinta, restoran morske hrane Sunset), lobi bar i irski pab (otvoreni 24h), bar pored bazena, bar na plaži, snek bar, disko bar, vitamin bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Q Premium Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju i u Irish Pub-u je besplatan.

Plaža hotela Q Premium Resort 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Q Premium Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika, bioskop, mini klub za decu sa specijalnim programima, mini disko i različita takmičenja.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Q Premium Resort 5*: sportovi na vodi, SPA i Wellness centar, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Više informacija o hotelu Q Premium Resort 5* možete videti na: www.qpremiumresort.Com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije