Quattro Beach Spa & Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Quattro Beach Spa & Resort Hotel
 • 86 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Quattro Beach SPA & Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u lobi baru, slad

Hotel Quattro Beach Spa & Resort Hotel

Hotel Quattro Beach SPA & Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u lobi baru, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 

Položaj Quattro Beach SPA & Resort 5* hotela:

Quattro Beach Spa & Resort Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Quattro Beach SPA & Resort 5* je 438:

 • Standardna soba (29 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family soba (37-52 m2, 1 veća soba sa kliznim vratima ili 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba, samo kopneni pogled dostupan),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku, voda se dopujuje svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u lobi baru, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Quattro Beach SPA & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, tursku kafu, nargilu, sva pića posle 02:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (meksički, italijanski Quattro, riblji Sea Port), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Beach SPA & Resort 5*: usluga lekara, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet korner, rent a car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni pored bazena su sa rezervacijom unapred i doplatom u hotelu Quattro Beach SPA & Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoren bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka, stoni tenis, košarka, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, programi u toku dana i mini disco uvece.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Beach SPA & Resort 5*: bilijar, SPA i salon lepote, masaža, sportovi na vodi, kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije