Quattro Beach Spa & Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Quattro Beach Spa & Resort Hotel
 • 86 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Quattro Beach SPA & Resort ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina i rani doručak. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u

Hotel Quattro Beach Spa & Resort Hotel

Hotel Quattro Beach SPA & Resort ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina i rani doručak. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u lobi baru, bufe za decu, dijetalni bufe, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka, A la Carte restoran na plaži 11:00 - 16:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Quattro Beach SPA & Resort hotela:

Quattro Beach Spa & Resort Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Quattro Beach SPA & Resort 5* je 438

 • Standardna soba (29 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single krevet, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family soba (37-52 m2, 1 veća soba sa kliznim vratima ili 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba),
 • Standard room Jacuzzi side sea view (32m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single krevet, 1 kupatilo, đakuzi na terasi, max 2+1 osoba)
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se voda dopunjuje svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina i rani doručak. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, par određenih uvoznih alkoholnih pića koja se služe samo u lobi baru, bufe za decu, dijetalni bufe, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka, Snack A la Carte restoran na plaži 11:00 - 16:00h.

UAI koncept hotela Quattro Beach SPA & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, tursku kafu, nargilu, sva pića posle 02:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (meksički, italijanski Quattro, riblji Sea Port), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Beach SPA & Resort 5*: usluga lekara, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, rent a car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u celom hotelu.

Plaža hotela Quattro Beach SPA & Resort 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža (na ulasku u plažu je uklonjeno kamenje) sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni pored bazena su sa rezervacijom unapred i doplatom u hotelu Quattro Beach SPA & Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoren bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, programi u toku dana i mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Beach SPA & Resort 5*: bilijar, SPA i salon lepote, masaža, sportovi na vodi, kompjuterske igre.

Napomena:

Tokom sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije