Quattro Family Club Dem HV1

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Quattro Family Club Dem HV1
 • 89 slika
 • Animacija
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Quattro Family Club Dem -HV1 ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte re

Hotel Quattro Family Club Dem HV1

Hotel Quattro Family Club Dem -HV1 ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Quattro Family Club Dem hotela:

Quattro Family Club Dem hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Quattro Family Club Dem je 269 u glavnoj zgradi, zgradama u vrtu i laguna delu:

Glavna zgrada:

 • Standardna soba (27 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba), 
 • Family soba (40 m2, 1 veća soba sa kliznim vratima između, 1 kupatilo, max. 4 osobe),

Zgrade u vrtu:

 • Standardna soba (25 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Garden family rabbits concept (37 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe, ukrašena slikama zečeva na zidu)
 • Garden family relax rool (37 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 2+2 osobe, sobe su blizu relax bazena)

Laguna deo:

 • Lagoon family room rabbit concept (37m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe, slike zečeva na zidu

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), ketler, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat ili pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna večernja užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00 - 24:00 h, sladoled u određeno vreme u toku dana u baru pored bazena, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Quattro Family Club Dem ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, tursku kafu, nargilu, sva pića posle 24:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (Sunset, Aqua), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Family Club Dem: usluga lekara, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, rent a car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u celom hotelskom kompleksu.

Plaža hotela Quattro Family Club Dem 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa kamenjem na ulasku u vodu, postoji uređen deo kako bi gosti hotela lakše ušli u more, sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni pored bazena su sa rezervacijom unapred i doplatom.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, programi u toku dana i mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Quattro Family Club Dem: bilijar, SPA i salon lepote, masaža, sportovi na vodi, kompjuterske igre, mini golf.

Napomena:

Tokom sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije