Raymar Resort & Aqua

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Raymar Resort & Aqua
 • 27 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Raymar Hotels Antalya ★★★★★ - Alara, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoho

Hotel Raymar Resort & Aqua

Hotel Raymar Hotels Antalya ★★★★★ - Alara, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima se dopunjuje svakodnevno, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 noći. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

 

HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Raymar Hotels Antalya 5* hotela:

Raymar Hotels & Resorts 5* se nalazi u regiji Alara. Udaljen je 36km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Raymar Hotels Antalya 5* je 266 raspoređenih na 9 spratova.

 • Stanadardna soba (24m2 - 32m2 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family soba (38m2 - 42m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima se dopunjuje svakodnevno, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 noći.

UAI koncept hotela Raymar Hotels Antalya 5* ne uključuje: luksuzna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, specijalna vina, sobnu uslugu, uvozna pića u A'la Carte restoranu, uvozna pića od 00-10h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, riblji, meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa Raymar Hotels Antalya 5*, disko klub.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Raymar Hotels Antalya 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, zabavni programi, takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Raymar Hotels Antalya 5*: osvetljenje i oprema za teniske terene, časovi tenisa, masaža, Wellness centar, đakuzi, bilijar, kompjuterske igrice, sportovi na vodi, škola ronjenja.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije