Raymar Resort & Aqua

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Raymar Resort & Aqua
 • 27 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Raymar Resort & Aqua ★★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10.00-24.00h, mini bar sa vodo

Hotel Raymar Resort & Aqua

Hotel Raymar Resort & Aqua ★★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10.00-24.00h, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima se dopunjuje svakodnevno, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 dana. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Raymar Resort & Aqua hotela:

Raymar Hotels & Resorts 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 36km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Raymar Resort & Aqua 5* je 266 raspoređenih u zgradama sa 6 spratova.

 • Stanadard sobe (24m2 - 32m2 , 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family sobe (38m2 - 42m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem, kadu, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10h-02h, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 dana.

UAI koncept hotela Raymar Resort & Aqua 5* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, specijalna vina, sobnu uslugu, uvozna pića u A'la Carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, riblji, meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa Raymar Resort & Aqua 5*, disko klub.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, shoping centar, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Raymar Resort & Aqua 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka,mini golf, zabavni programi, takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu, su samo deo veoma bogatog programa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Raymar Resort & Aqua 5*: osvetljenje i oprema za teniske terene, časovi tenisa, masaža, Wellness centar, đakuzi, bilijar, igraonica, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAAE NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE 

www.raymarhotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije