Raymar Hotels Antalya

  • Raymar Hotels Antalya
  • 27 slika

Hotel Raymar Resort & Aqua ★★★★★ - Orensehir, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Orensehir regiji. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10.00-24.00h, min

Hotel Raymar Hotels Antalya

Hotel Raymar Resort & Aqua ★★★★★ - Orensehir, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Orensehir regiji. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10.00-24.00h, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima se dopunjuje svakodnevno, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 dana. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Raymar Resort & Aqua hotela:

Raymar Hotels & Resorts 5* se nalazi u Orensehir regiji . Udaljen je 36km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Raymar Resort & Aqua 5* je 266 raspoređenih u zgradama sa 6 spratova.

  • Stanadard sobe (24m2 - 32m2 , 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family sobe (38m2 - 42m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe).
  • Economy sobe (18m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, bez balkona, max.2+1 osoba)
  • Superior soba (36m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single krevet + sofa, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe)

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem, kadu, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon (osim ekonomi soba).

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10h-02h, dijetalni bufe i dečji bufe u glavnom restoranu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 dana.

UAI koncept hotela Raymar Resort & Aqua 5* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, specijalna vina, sobnu uslugu, uvozna pića u A'la Carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i italijanski), barovi u okviru hotelskog kompleksa Raymar Resort & Aqua 5*, disko klub.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, shoping centar, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Raymar Resort & Aqua 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka,mini golf, zabavni programi, takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu, su samo deo veoma bogatog programa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Raymar Resort & Aqua 5*: osvetljenje i oprema za teniske terene, časovi tenisa, masaža, Wellness centar, đakuzi, bilijar, igraonica, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.raymarhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije