Relax Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Relax Beach Hotel
  • 21 slika
  • Blizu plaže
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža

Hotel Relax Beach ★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021. Smešten u Alanji, popularnom letovalištu Antalije, hotel Relax Beach otvara vrata zabavom ispunjenog odmora sa svojim bazenom za odrasle i decu. U sobama hotela je rasploživo: satelitsko TV program, LCD TV, mini bar, split klima uređaj, telefon, fen za kosu, tuš i sef. Možete probati ukusna jela u hotelsk

Hotel Relax Beach Hotel

Hotel Relax Beach ★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021. Smešten u Alanji, popularnom letovalištu Antalije, hotel Relax Beach otvara vrata zabavom ispunjenog odmora sa svojim bazenom za odrasle i decu. U sobama hotela je rasploživo: satelitsko TV program, LCD TV, mini bar, split klima uređaj, telefon, fen za kosu, tuš i sef. Možete probati ukusna jela u hotelskom restoranu, gde svoj dan možete započeti ukusnim doručkom. Pored toga, možete imati priliku da ublažite dnevni umor tako što ćete lepo ćaskati sa svojim voljenima dok pijuckate piće tokom čaja i kolača. Hotel se nalazi na 35 km od aerodroma Alania Gazipasa, 7 km od centra Alanie i 5 km od tržnog centra Alanium.

 

Položaj Relax Beach 4* hotela:

Hotel Relax Beach 4* se nalazi u regiji Tosmur. Udaljen je 4.5km od Alanje i 130km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 164 u glavnoj zgradi:

  • Stanadardna soba (18m2 - 22m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osoba),

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu ), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, lokalna alkoholna (pivo, rakija, džin , vodka i otvoreno vino) i bezalkoholna 10h-23h.

AI koncept hotela Relax Beach 4* ne uključuje: ostala domaca pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, turska kafa, hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar kod bazena i na plazi, disko.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: usluga lekara, rent a car. Wi-Fi internet besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Relax Beach 4*:

Hotelska privatna - šljunkovita plaža udaljena 50m od hotela (prelazi se put). Suncobrani, ležaljke uz doplatu. Bez doplate na bazenu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi.

Napomena:

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadržava prava da prilagođava neke od sadržaja i uslugu bez prethodne najave.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije