Riviera Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Riviera Hotel & Spa
 • 26 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Fitness

Hotel Riviera Hotel & Spa ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, lokalno pivo, vodka, dzin, raki) od 10:00h do 23:00h, sladoled u popodn

Hotel Riviera Hotel & Spa

Hotel Riviera Hotel & Spa ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, lokalno pivo, vodka, dzin, raki) od 10:00h do 23:00h, sladoled u popodnevnim satima. Hotelska privatna peščana plaža je udaljena od hotela 50m (Kleopatrina plaža).

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Riviera Hotel & Spa hotela:

Hotel Riviera se nalazi u regiji Kleopatra, u centru Alanje. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Riviera 4* raspolaže sa 193 smeštajne jedinice raspoređene u 3 bloka.

Standard sobe (spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, lokalno pivo, votka, dzin, raki) od 10:00h do 23:00h, sladoled u popodnevnim satima.

All inclusive koncept hotela Riviera 4* ne uključuje: uvozna pića, domaća pića koja nisu na meniju, sveže ceđene voćne sokove, flaširana i pića u limenci, sladoled, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Riviera 4*: usluge lekara, telefon, fax, rent a car. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Riviera Hotel & Spa 4*:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 50 m od hotela Riviera 4* (Kleopatrina plaža). Suncobrani i ležaljke - uz doplatu, peškiri za plažu nisu dostupni. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, fitnes.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Riviera 4*: sportovi na vodi, sauna, masaža, odbojka na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA

Više informacija o hotelu Riviera 4* možete videti na: www.riviera.com.tr

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije