Riviera Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Riviera Hotel & Spa
 • 26 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitness

Hotel Riviera Hotel & SPA ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive – usluga na bazi otvorenog bufea za vreme doručka, kasnog doručka, ručka, popodnevne kafe, čaja i kolača, večere. Hotelska privatna plaža, Kleopatrina peščana plaža udaljena je 50m od hotela, ležaljke, suncobrani su uz doplatu. Položaj Riviera 4* hotela & SPA: Hotel Riviera se na

Hotel Riviera Hotel & Spa

Hotel Riviera Hotel & SPA ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive – usluga na bazi otvorenog bufea za vreme doručka, kasnog doručka, ručka, popodnevne kafe, čaja i kolača, večere. Hotelska privatna plaža, Kleopatrina peščana plaža udaljena je 50m od hotela, ležaljke, suncobrani su uz doplatu.

 

Položaj Riviera 4* hotela & SPA:

Hotel Riviera se nalazi u regiji Kleopatra, u centru Alanje. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Riviera 4* raspolaže sa 193 smeštajne jedinice raspoređene u 3 bloka.

 • Standard sobe (jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedna sofa, jedno kupatilo, max. 2+1pax).

Sve sobe sadrže privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pod sa pločicama, satelitsku TV i muzičke programe, balkon.

Usluga:

All inclusive – usluga na bazi otvorenog bufea za vreme doručka, kasnog doručka, ručka, popodnevne kafe, čaja i kolača, večere. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, domaće pivo, votka, džin, rakija) od 10.00 - 23.00h.

Nije uključeno u koncept: uvozna pića, sveži voćni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, sladoled, sobna usluga, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i uz doplatu, hrana i piće na plaži.

Plaža:

Hotelska privatna plaža, Kleopatrina peščana plaža udaljena je 50m od hotela, ležaljke, suncobrani su uz doplatu. Peškiri za plažu nisu dostupni. Ležaljke i suncobrani kod bazena su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni (zatvoreni bazen nije dostupan tokom letnje sezone) za odrasle i decu, tursko kupatilo, stoni tenis, fitness soba.

Uz doplatu: sportovi na vodi, sauna, masaža, odbojka na paži.

Napomena:

Više informacija o hotelu Riviera 4* možete videti na: www.riviera.com.tr.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA MENJA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije