San Fransisco Beach Hotel

  • San Fransisco Beach Hotel
  • 30 slika

Hotel San Francisko Beach Hotel ★★★ - Obakoy, Alanja, Turska, udaljen 4 km od centra Alanje, a nadomak privatne peščano-šljunkovite plaže, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: San Francisco hotel se nalazi u regiji Obakoy, udaljen je 4 km od centra Alanje i 136 km od aerodroma Antalija. Smeštaj: Hotel San Francisko Beach 3* ima ukupno 33 smeštajne jedinice - standardne s

Hotel San Fransisco Beach Hotel

Hotel San Francisko Beach Hotel ★★★ - Obakoy, Alanja, Turska, udaljen 4 km od centra Alanje, a nadomak privatne peščano-šljunkovite plaže, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.

Položaj:

San Francisco hotel se nalazi u regiji Obakoy, udaljen je 4 km od centra Alanje i 136 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel San Francisko Beach 3* ima ukupno 33 smeštajne jedinice - standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga u San Francisko Beach hotelu:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna pića (samo pivo i vino), bezalkoholni koncentrovani voćni sokovi od 10:00h do 22:00h.

AI koncept hotela San Francisko Beach 3* ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj hotela San Francisko Beach 3*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža se nalazi ispred hotela San Francisko Beach 3* (prelazi se ulica). Ležaljke se naplaćuju, a suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja - San Francisko Beach Hotel ★★★

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji, kao što je San Francisko Beach Hotel ★★★.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.

.