Saphir Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Saphir Resort & Spa
 • 34 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Saphir Resort & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h

Hotel Saphir Resort & Spa

Hotel Saphir Resort & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri - uz depozit.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Saphir Resort & SPA 5* hotela:

Hotel Saphir Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 33 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Saphir Resort & SPA 5* ima ukupno 333 smeštajne jedinice:

 • Standardne sobe (30m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, kupatilo, 2+2 osobe),
 • Family connection sobe (39 m2, dve sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
 • Suit sobe (43 m2, dve sobe odvojene vratima, kupatilo max 5 osoba),
 • Honeymoon suit sobe (52 m2, spavaca soba sa francuskim krevetom,deo za sednje, kupatilo sa dzakuzijem, max 2 osobe),
 • Quality sea view sobe (30m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, nakon toga samo voda se dopunjuje dnevno ), ketler, set za čaj i kafu, sef, tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka.

AI koncept hotela Saphir Resort & SPA 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, turska kafa, sva flasirana i pica u limenci, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - turski i italijanski uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka od 7 noci.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Saphir Resort & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, internet, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju u hotelu Saphir Resort & SPA 5*, peškiri - uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitnes, sauna, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, bioskop na otvorenom za decu, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Saphir Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, SPA i salon lepote, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igrice, škola ronjenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije