Selene Beach & Spa Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Selene Beach & Spa Hotel
 • 42 slika
 • SPA & Wellness
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Selene Beach & Spa ★★★★★ - Alanja, Turska (Samo Za Odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Alanji 2023. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel Selene Beach & Spa Hotel

Hotel Selene Beach & Spa ★★★★★ - Alanja, Turska (Samo Za Odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Alanji 2023. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 


ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Selene Beach & Spa hotela:

Hotel Selene Beach & SPA 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 22km od Alanje i 105 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 204 u jednoj glavnoj zgradi.

 • Standardne sobe (25-30m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe),
 • Corner suit (40-45m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+sofa, kupatilo, max 3 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i mineralna voda pri dolasku, kasnije se dopunjuje svakodnevno sa vodom), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) -24 h hrana i piće- na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Selene Beach & SPA 5* ne uklučuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu na UAI listi, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, flaširana pića, sobnu uslugu, VIP Lounge  A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selene Beach & SPA 5*: usluga lekara, frizer, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je bez doplate.

Plaža hotela Selene Beach & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, uživo muzika svako veče, 2 puta nedeljno plesni šou.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA i Wellness centar, tursko kupatilo, sauna, sportovi na vodi, bazen na krovu hotela, masaža, bilijar.

Napomena:

Hotel Selene Beach & SPA 5* dozvoljava boravak samo osobama starijim od 16 godina.

Hotel je renoviran 2014. godine.

Tokom trajanja sezone  hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja. 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije