Selene Beach & Spa Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Selene Beach & Spa Hotel
 • 42 slika
 • SPA & Wellness
 • Peščana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Selene Beach & Spa ★★★★ - (Ex Sunprime Numa) Alanja, Turska (Samo Za Odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pi

Hotel Selene Beach & Spa Hotel

Hotel Selene Beach & Spa ★★★★ - (Ex Sunprime Numa) Alanja, Turska (Samo Za Odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Selene Beach & SPA 4* hotela:

Hotel Selene Beach & SPA 4* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 98km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 204. Standardne sobe primaju max. 2 osobe.

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i mineralna voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.

Ultra All Inclusive koncept hotela Selene Beach & SPA 4* ne uklučuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu na UAI listi, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, flaširana pića, svu hranu i pića posle 24:00h, sobnu uslugu, Otoman A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selene Beach & SPA 4*: usluga lekara, frizer, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, uživo muzika, 2 puta nedeljno plesni šou.

Posebno se plaća prema pravilima hotela : SPA i Wellness centar, tursko kupatilo, sauna, sportovi na vodi, bazen na krovu hotela, masaža, bilijar.

Napomena:

Hotel Selene Beach & SPA 5* dozvoljava boravak samo osobama starijim od 16 godina.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije