Senza Grand Santana

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Senza Grand Santana
 • 70 slika
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Senza Grand Santana ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani dorucak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači uz kafu i čaj, ponoćni snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži sa bezalko

Hotel Senza Grand Santana

Hotel Senza Grand Santana ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani dorucak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači uz kafu i čaj, ponoćni snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži sa bezalkoholnim pićima do 18:00h. A'la Carte restoran sa rezervacijom dva dana unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita (do nje vodi tunel ispod puta). Upotreba ležaljki i suncobrana i peskira se ne naplaćuje.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Senza Grand Santana 4* hotela:

Senza Grand Santana Hotel 4* se nalazi u regiji Mahmutlar, udaljen je 7 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Senza Grand Santana 4* ima ukupno 307 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (20-25 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family suit sobe (35 m2, jedna spavaća soba Francuski krevet + dva odvojena kreveta, jedno kupatilo, max 4 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pica po dolasku, posle se samo voda dopunjuje), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani dorucak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači uz kafu i čaj, ponoćni snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži sa bezalkoholnim pićima do 18:00h. A'la Carte restoran sa rezervacijom dva dana unapred i jednom tokom boravka.

AI koncept hotela Senza Grand Santana 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sladoled, sobnu uslugu, A'la Carte restoran (uz rezervaciju unapred i placanje usluge), koktele,tursku kafu alkoholna pića u baru na plaži, sva pica u Disco club-u.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, jedan A'la Carte restoran ( riblji ) bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Senza Grand Santana 4*: usluga lekara na zahtev, frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita (od hotela Senza Grand Santana 4* do nje vodi tunel ispod puta). Upotreba ležaljki i suncobrana i peskira se ne naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren (ne radi tokom letnje sezone) bazen sa bazenom za decu, tobogan, stoni tenis, fitnes, tursko kupatilo, odbojka na plaži, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Senza Grand Santana 4*: sportovi na vodi, sauna, parna soba, masaža.

 Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu,bez prethodne najave 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije