Senza Zen The Inn Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Senza Zen The Inn Resort & Spa
 • 25 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Senza The Inn Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja užina, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića ( tekila, v

Hotel Senza Zen The Inn Resort & Spa

Hotel Senza The Inn Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja užina, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića ( tekila, vermut, rum, liker, domaci viski ) od 10:00-24:00h, A’la Carte restorani uz rezervaciju 4 dana unapred i jednom tokom boravka, snek servis na plaži od 10:00-17:00h, sladoled u određeno vreme. Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je cca. 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Senza The Inn 5* resorta:

Senza The Inn Resort Hotel se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je od centra Alanje 15 km i 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Senza The Inn 5* ima ukupno 425 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (24 m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom+ 1 singl krevet, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Duplex family sobe (30m2, max 2+2 osobe, spavaca soba na svakom spratu kao galerija i između spratova ne postoje vrata, jedno kupatilo),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda pri dolasku, kasnije samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja užina, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića ( tekila, vermut, rum, liker, domaci viski ) od 10:00-24:00h, A’la Carte restorani uz rezervaciju 4 dana unapred i jednom tokom boravka, snek servis na plaži od 10:00-17:00h, sladoled u određeno vreme.

UAI koncept hotela Senza The Inn 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na listi pića uključenih u UAI koncept, sva flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: Fish Inn - riblji restoran, Turk Inn - turski restoran, bar u lobiju, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Senza The Inn 5*: usluga lekara na zahtev, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, faks, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car, Wi Fi.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je cca. 400 m od hotela Senza The Inn 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel, a gosti hotela mogu da koriste i besplatan šatl servis.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, teniski tereni, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 04 do 13 godina, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Senza The Inn 5*: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, bilijar, SPA centar, salon lepote, masaža.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije