Serenity Queen Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Serenity Queen Hotel
  • 29 slika

Hotel Serenity Queen ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2024. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska privatna šljunkovita plaža, udaljena je 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Položaj Serenity Queen hotela: Hotel Serenity Queen 5* se nalazi u Ko

Hotel Serenity Queen Hotel

Hotel Serenity Queen ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2024. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska privatna šljunkovita plaža, udaljena je 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

Položaj Serenity Queen hotela:

Hotel Serenity Queen 5* se nalazi u Konakli regiji. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km, od centra Alanje 15km.

Smeštaj:

Hotel Serenity Queen 5* ima ukupno 233 smeštajne jedinice.

  • Deluxe sobe (24-30 m2, spavaća soba sa 2 singl ležaja ili 1 francuski ležaj + 1 singl ležaj, kupatilo, max 3 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi, pivo, kreker, orašasti plodovi se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV, WI FI internet, muzičke kanale, laminat i balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, noćna užina, rani doručak, dijetalni i vegetarijanski bufe, dečiji bufe, sladoled u određeno vreme, domaća i standard uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snack bar na plaži od 10.00 do 17.00, A'La carte restorane uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Serenity Queen 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, premium pića, specijalna vina, flaširana pića, pića u limenci, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la carte restorani,barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Serenity Queen 5*: usluga lekara, čuvanje dece, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Serenity Queen 5*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža, udaljena je 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Privatni paviljoni na doku su uz doplatu i uz rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, tokom večeri šou program. Mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, mini bioskop i mini disko u večenjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Serenity Queen 5*: sportovi na vodi, masaža, Spa & Wellnes centar, ronilački centar, bilijar, igraonica.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije