Sey Beach Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Sey Beach Hotel & Spa
 • 62 slika

Hotel Sey Beach Hotel & Spa ★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,užinu, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h, bar na plaži od 10.00 do 17.00 sa bezalkoholnim pićem i užinom. Hote

Hotel Sey Beach Hotel & Spa

Hotel Sey Beach Hotel & Spa ★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,užinu, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h, bar na plaži od 10.00 do 17.00 sa bezalkoholnim pićem i užinom. Hotelska privatna plaža, šljunak i kamenje pri ulasku, 250m je udaljena od hotela Sey Beach Hotel & Spa 4*, postoji podzemni prolaz do nje. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Sey Beach Hotel & Spa hotela:

Sey Beach Hotel & Spa 4* se nalazi u regiji Kestel. Udaljen je 135km od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra Alanje.

Smeštaj:

Sey Beach Hotel & Spa 4* raspolaže sa 100 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (32m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Suit sobe (44m2, spavaća soba+dnevna soba bez vrata između, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), sef – uz doplatu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,užinu, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h, bar na plaži od 10.00 do 17.00 sa bezalkoholnim pićem i užinom.

All inclusive koncept hotela Sey Beach Hotel & Spa 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, domaća alkoholna pića koja se ne nalaze na meniju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sey Beach Hotel & Spa 4*: usluge lekara na zahtev, prodavnice, rent a car. Wi-Fi u javnim prostorijama je besplatan.

Plaža hotela Sey Beach Hotel & Spa 4*:

Hotelska privatna plaža, šljunak i kamenje pri ulasku, 250m je udaljena od hotela Sey Beach Hotel & Spa 4*, postoji podzemni prolaz do nje. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle sa delom za decu, tobogan, fitnes soba, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dnevna animacija i mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sey Beach Hotel & Spa 4*: sportovi na vodi, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije