Sunprime C-Lounge

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Sunprime C-Lounge
  • 49 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Sunprime C - Lounge Hotel (16+) (Nepušački hotel) ★★★★★- Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popudnevna užina, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00. Hotelska peščano-šljunkovita

Hotel Sunprime C-Lounge

Hotel Sunprime C - Lounge Hotel (16+) (Nepušački hotel) ★★★★★- Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popudnevna užina, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je na 50m od hotela.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sunprime C - Lounge Hotel hotela:

Hotel se nalazi u regiji Obagol, 5 km od centra Alanje i 150 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sunprime C Lounge 5* ima ukupno 164 smeštajnih jedinica.

Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, francuski ležaj + sofa, kupatilo, max 3 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, bademantil, papuče, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, Wi-Fi internet konekcija, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00. Bar na plaži (sokovi i pivo, bez hrane) 10.00h-17.30h.

Koncept all inclusive hotela Sunprime C Lounge 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, A'la Carte restoran, tursku kafa, flaširana pića, sva hrana i piće nakon 24.00 h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar kod bazena. A'la cart restoran ( mediteranski )

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunprime C Lounge 5*: doktor na zahtev, prodavnice, renta car. WI-FI internet sporog protoka bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Sunprime C - Lounge Hotel 5*:

Hotelska kamenito-šljunkovita plaža je na 50m od hotela Sunprime C Lounge 5* (postoji tunel ispod ulice do plaže). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate. (preporučuje se obuća za plažu)

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni (zatvoreni tokom leta), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, lagani zabavni program uz živu muziku dva puta nedeljno, Tursko veče jednom nedeljno (u zavisnosti od dostupnosti muzičara).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunprime C Lounge 5*: SPA i salon lepote, masaže, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije