Sunprime C-Lounge

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Sunprime C-Lounge
  • 49 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Sunprime C Lounge Hotel ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popudnevna užina, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je na 50m od h

Hotel Sunprime C-Lounge

Hotel Sunprime C Lounge Hotel ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popudnevna užina, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je na 50m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Sunprime C Lounge 5* hotela:

Hotel se nalazi u regiji Obagol, 5 km od centra Alanje i 150 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sunprime C Lounge 5* ima ukupno 164 smeštajnih jedinica. Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, francuski ležaj + sofa na razvlačenje, kupatilo, max 3 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), ketler, sef, laminat, SATTV sa muzičkim kanalima, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popudnevna užina, večera, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00.

Koncept all inclusive hotela Sunprime C Lounge 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, tursku kafa, sva hrana i piće nakon 24.00 h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar kod bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunprime C Lounge 5*: doktor, prodavnice, renta car. WI-FI internet sporog protoka bez doplate u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je na 50m od hotela Sunprime C Lounge 5* (postoji tunel ispod ulice do plaže). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, teretana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunprime C Lounge 5*: SPA i kozmetičke usluge, masaže, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije