Tac Premier Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Tac Premier Hotel & Spa
 • 38 slika
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj

Hotel Tac Premier Hotel & SPA ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određenom terminu. Hotel je udal

Hotel Tac Premier Hotel & Spa

Hotel Tac Premier Hotel & SPA ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određenom terminu. Hotel je udaljen 50 m od peščane (deo Kleopatrine plaze) plaže.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Tac Premier Hotel & SPA 4*:

Tac Premier Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 118 km.

Smeštaj:

Hotel Tac Premier Hotel & SPA 4* ima ukupno 292 smeštajne jedinice rasporedjene u 7 medjusobno spojenih blokova.

 • Standardne sobe (20-24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (40m2 - 44m2, spavaća soba, dnevna soba odvojene vratima, max 4 osobe),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), set za caj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određenom terminu.

AI koncept hotela Tac Premier Hotel & SPA 4*ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, nargilu, svu hranu i pića nakon 24:00h, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena, terrace bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tac Premier Hotel & SPA 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar, frizer. Wi-Fi u lobiju besplatan, u sobama uz doplatu.

Plaža:

Hotel Tac Premier Hotel & SPA 4* udaljen je 50 m od peščane (deo Kleopatrine plaze) plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (peškiri - uz depozit). Ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i mali zatvoreni bazen (koji je zatvoren tokom leta) za decu i odrasle, fitnes, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tac Premier Hotel & SPA 4*: sportovi na vodi, Spa & Wellness centar, masaža, bilijar i druge aktivnosti na plazi.

Napomena:

Hotel Tac Premier Hotel & SPA 4* renoviran je 2018. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije