Tac Premier Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Tac Premier Hotel & Spa
 • 47 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Tac Premier Hotel Spa ★★★★- Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određenom terminu. Hotel je udal

Hotel Tac Premier Hotel & Spa

Hotel Tac Premier Hotel Spa ★★★★- Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određenom terminu. Hotel je udaljen 50 m od peščane (deo Kleopatrine plaže) plaže.

FACT SHEET - EN

Položaj Tac Premier Hotel Spa hotela:

Tac Premier Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km.

Smeštaj:

Hotel Tac Premier Hotel SPA 4* ima ukupno 293 smeštajne jedinice raspoređene u 7 međusobno spojenih blokova.

 • Standardne sobe (20-24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1+beba),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač i kafa, večera, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme.

AI koncept hotela Tac Premier Hotel SPA 4*ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, nargilu, svu hranu i piće nakon 24:00h, svu hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena, terrace bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tac Premier Hotel SPA 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar, frizer. Wi-Fi u lobiju besplatan, u sobama uz doplatu.

Plaža hotela Tac Premier Hotel Spa 4*:

Hotel Tac Premier Hotel SPA 4* udaljen je 50 m od peščane (deo Kleopatrine plaže broj 12) plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni i mali zatvoreni bazen (koji je zatvoren tokom leta) za decu i odrasle, fitnes soba, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tac Premier Hotel SPA 4*: sportovi na vodi, Spa Wellness centar, masaža.

Napomena:

Hotel Tac Premier Hotel SPA 4* renoviran je 2022/23. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije