The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa
 • 96 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa ★★★★★- Kargicak, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, piće i snek na plaži od 10:00 do 18:00h s

Hotel The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Hotel Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa ★★★★★- Kargicak, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, piće i snek na plaži od 10:00 do 18:00h su uključeni u cenu, snek bar, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran sa rezevacijom dva dana unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita hotelska plaža je udaljena 150m od hotela Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa hotela:

Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Kargicak, 15km od centra Alanje i 155 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 331.

 • Standardna soba pogled kopno (24-28 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+2 kreveta na razvlačenje, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family sobe pogled kopno (50-60 m2, 2 spavaće sobe sa vratima između i 2 kupatila, max. 4+1 dete),
 • Deluxe sobe ROH (32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl krevet, 1 kupatilo, đakuzi na terasi, max. 3+1 dete).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, wrf klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( bezalkoholna pića i voda po dolasku, kasnije se voda i mineralna voda dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, sef, satelitska LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon, Wi-Fi internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, piće i snek na plaži od 10:00 do 18:00h su uključeni u cenu, snek bar, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran sa rezevacijom dva dana unapred i jednom tokom boravka.

UAl koncept Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, nargilu, Vitamin bar.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - turski i riblji, Lobi bar, barovi uz bazen i na plaži i disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*: lekar na zahtev, frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita hotelska plaža je udaljena 150m od hotela Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, parna soba, slana soba stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, razni programi i mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*: sportovi na vodi, SPA, salon lepote, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije