Timo Deluxe Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Timo Deluxe Resort
 • 55 slika

Hotel Timo Deluxe Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea -24h hrana i piće - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užinu, kafe pauza u popodnevnim satima, večeru, ponoćna supa i rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na

Hotel Timo Deluxe Resort

Hotel Timo Deluxe Resort ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea -24h hrana i piće - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užinu, kafe pauza u popodnevnim satima, večeru, ponoćna supa i rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži od 10:00 do 18:00 (sokovi i pivo), A'la Carte restoran Ottimo uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka (deci mlađoj od 12 godina nije dozvoljen ulazak). Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je od hotela 75 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - SR

Položaj Timo Deluxe Resort 5*:

Timo Deluxe Resort Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 15 km od Alanje i 110 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Timo Deluxe Resort 5* ima ukupno 251 smeštajnu jedinicu u glavnoj zgradi.

 • Standardna soba (29 m2, jedna spavaća soba, francuski ležaj+ležaj na rasklapanje, jedno kupatilo, max 3+1 osoba).
 • Family sobe sa krevetima na sprat (55 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i voda pri dolasku, kasnije voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- 24h hrana i piće - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užinu, kafe pauza u popodnevnim satima, večeru, ponoćna supa i rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži od 10:00 do 18:00 (sokovi i pivo), A'la Carte restoran Ottimo uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka (deci mlađoj od 12 godina nije dozvoljen ulazak).

UAI koncept hotela Timo Deluxe Resort 5* ne uključuje: premijum uvozna pića i uvozna pića koja nisu na listi, sva flaširana pića, specijalna vina, koktele, sladoled, sveže ceđene voćne sokove, mediteranski A la Carte restoran uz rezervaciju unapred i uz doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani Ottimo i mediteranski, lobi bar, bar na plaži, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Timo Deluxe Resort 5*: usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Timo Deluxe Resort 5*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je od hotela 75 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji podzemni prolaz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, sauna, teniski teren, tursko kupatilo, odbojka na plaži, košarka, zabavni programi tokom dana, takmičenja i večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Timo Deluxe Resort 5*: masaža, SPA i salon lepote, bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena i oprema, igraonica.

Napomena:

Hotel Timo Deluxe Resort 5* renoviran je 2021. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije