AQI Pegasos Club

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • AQI Pegasos Club
  • 25 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Otvoreni bazen
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Aqi Pegasos Club ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je smešten na prelepoj peščanoj plaži sa plitkom kristalno čistom vodom. Ovaj porodični hotel je odlično mesto za uživanje u opuštajućem odmoru u Turskoj 2023. Grad Avsalar udaljen je samo 2 km, do užurbanog grada Alanje lako se može doći autobusom ili taksijem, a aerodrom Antalija udaljen je 95 km. Hotel ima 417 soba, 24-časovnu recepciju, Wi-

Hotel AQI Pegasos Club

Hotel Aqi Pegasos Club ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je smešten na prelepoj peščanoj plaži sa plitkom kristalno čistom vodom. Ovaj porodični hotel je odlično mesto za uživanje u opuštajućem odmoru u Turskoj 2023. Grad Avsalar udaljen je samo 2 km, do užurbanog grada Alanje lako se može doći autobusom ili taksijem, a aerodrom Antalija udaljen je 95 km. Hotel ima 417 soba, 24-časovnu recepciju, Wi-Fi, sobu za sastanke, restorane, barove, diskoteku, spa i velnes, sportske sadržaje, otvoreni bazen, medicinsku pomoć, praonicu veša.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Aqi Pegasos Club hotela:

Hotel Aqi Pegasos Club se nalazi u Incekum, regija Avsalar, udaljen je 28km od Alanje i 95km od aerodrome u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jednica hotela  Aqi Pegasos Club 4* je 417:

  • Standardna soba (23m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete),
  • Standard Eco soba (23 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe)
  • Velika standardna soba (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max 2+1 dete),
  • Porodična soba (38m2, dve spavaće sobe odvoje kliznim vratima, kupatilo, max 2+2 dece).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat ili pločice, balkon (neke sobe su bez balkona).

Usluga:

All inclusive usluga na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užina, kafa i kolači tokom podneva, kasna večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00h. Bar na plaži od 10:00 do 18:00 h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, sveže ceđeni voćni sokovi, sobna usluga, sladoled, turska kafa, sva hrana i piće posle 01:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena i na plaži, disko bar, WI-FI besplatan u lobiju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent a car, telefon, fax, internet, kompijuterske igrice.

Plaža hotela Aqi Pegasos Club 4*:

Hotelska privatna peščana plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, animacijski program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, mini klub za decu od 4-12 godina sa različitim aktivnostima, bioskop za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA & Wellness centar, tursko kupatilo, sauna, masaže, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije