AQI Pegasos Royal

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • AQI Pegasos Royal
  • 27 slika
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Aqi Pegasos Royal ★★★★★- Incekum, Alanja, Turska se nalazi u regiji Incekum, Avsalar. Udaljen je 22 km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija. Hotel ima ukupno 414 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užinu, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćn

Hotel AQI Pegasos Royal

Hotel Aqi Pegasos Royal ★★★★★- Incekum, Alanja, Turska se nalazi u regiji Incekum, Avsalar. Udaljen je 22 km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija. Hotel ima ukupno 414 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užinu, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00h, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 do 18:00, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Aqi Pegasos Royal hotela:

Aqi Pegasos Royal se nalazi u regiji Incekum, Avsalar. Udaljen je 22 km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 414 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe (28m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+1 dete)
  • Family sobe (31m2, 2 spavaće sobe odvojene kliznim vratima, 1 kupatilo, max.2+2 dece)

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užinu, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00h, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 do 18:00, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka.

U AI koncept nije uključeno: uvozna pića, specijalna vina, svako sledeće korišćenje A’la carte restorana, sve vrste flaširanih i konzerviranih pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu i sva hrana i piće posle 01.00h

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani: Saray - turska kuhinja, Spice - dalekoistočna kuhinja i Prima Cuccina - italijanska kuhinja, lobi bar, bar pored bazena i na plaži, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent a car, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Aqi Pegasos Royal 5*:

Hotelska plaža je peščana, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, fitnes centar, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina sa raznovrsnim aktivnostima, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA i Wellness centar, tursko kupatilo, sauna, masaža, sve vrste sportova na vodi, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije