TUI BLUE Pascha Bay

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • TUI BLUE Pascha Bay
  • 27 slika
  • WiFi besplatan
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST

Hotel Tui Blue Pascha Bay ★★★- Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred

Hotel TUI BLUE Pascha Bay

Hotel Tui Blue Pascha Bay ★★★- Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska plaža je peščana, šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Tui Blue Pascha Bay hotela:

Hotel TUI Blue Pascha Bay 3* je smešten u regionu Konakli, udaljen 8 km od Alanje i 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel TUI Blue Pascha Bay 3* ima ukupno 306 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe (29 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+1 sofa, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Porodične sobe (40 m2, 2 spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max 3+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno),set za čaj i kafu, sef, SAT TV sa muzičkim kanalima, WI-FI internet, pločice i balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

AI koncept hotela TUI Blue Pascha Bay 3* ne obuhvata: uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, sve koktele, sobnu uslugu, tursku kafu, nargilu, svo piće posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela TUI Blue Pascha Bay 3* je na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorane, barovi u hotelskom kompleksu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela TUI Blue Pascha Bay 3*: usluge lekara, šoping centar, usluga pranja veša, telefon, fax, frizer,internet kutak, rent a car, čuvanje dece, Wi-Fi je bez doplate.

Plaža hotela Tui Blue Pascha Bay 3*:

Hotelska plaža je peščana, šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate. Paviljoni su dostupni uz rezervaciju i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja kod bazena, u večernjim satima šou program, TUI Baby Club (za uzrast od 0-3 godine) i mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela TUI Blue Pascha Bay 3*: tursko kupatilo, sauna, masaže, sportovi na vodi, SPA i salon lepote, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

Tokom sezone hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije