Utopia World

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Utopia World
  • 51 slika
  • SPA & Wellness
  • Veliki vodeni park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Utopia World Deluxe ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, užine tokom dana, sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži 10.00-

Hotel Utopia World

Hotel Utopia World Deluxe ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, užine tokom dana, sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži 10.00-17.00h. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i ima dva doka. Do plaže se može doći liftom (oko 4 minuta hoda od glavnog ulaza do lifta), a gosti mogu koristiti i šatl bus.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Utopia World Deluxe 5* hotela:

Utopia World Deluxe Hotel se nalazi u regiji Kargicak. Udaljen je 20 km od centra Alanje i 155 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Utopia World Deluxe 5* ima ukupno 567 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i vilama:

  • Standard soba u glavnoj zgradi (33 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Standard soba u vilama (36 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, pločice, max 2+2 osobe),
  • Terrace suite (64 m2 + 20 m2 terasa, spavaca soba sa delom za sedenje, kupatilo, jacuzzi u sobi, max 4 osoba),
  • Junior suit (71 m2, dve spavace sobe, jacuzzi u sobi, kupatilo, max 5 osoba),
  • Corner suite (64 m2 + 20 m2 balkon, spavaća soba sa delom za sedenje, jacuzzi u sobi, kupatilo, max 4 osoba),
  • Penthouse suite (50m2, duplex, dve spavaće sobe, dva kupatila, velika terasa - 18m2, max 5+1 osoba),
  • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, ketler sa setom za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, pločice ili laminat, bežični internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna noćna užina, užine tokom dana, sladoled u određenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži 10.00-17.00h.

UAI koncept hotel Utopia World Deluxe 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića i vina, A'la Carte restorane, sveže voćne sokove, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (italijanski La Monte, turski Tuam i restoran morske hrane Turkuaz), barovi u okviru hotelskog kompleksa Utopia World Deluxe 5* i disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Utopia World Deluxe 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, prodavnice, rent-a-car.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i ima dva doka. Do plaže se može doći liftom (oko 4 minuta hoda od glavnog ulaza do lifta), a gosti mogu koristiti i šatl bus. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Akva park (8 tobogana za odrasle i 4 za decu), teretana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tereni za tenis sa opremom i osvetljenjem, košarka, odbojka, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište za decu, dečija animacija.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Utopia World Deluxe 5*: sportovi na vodi, soba Cleopatra u turskom kupatilu, wellness centar, masaža, škola ronjenja, Avantura park.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije