Vikingen Infinity Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Vikingen Infinity Resort & Spa
 • 38 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Zatvoreni bazen
 • za decu
 • 1. dete do 13,99 god - POPUST
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Vikingen Infinity Resort & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića od 08.00 do 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restora

Hotel Vikingen Infinity Resort & Spa

Hotel Vikingen Infinity Resort & SPA ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića od 08.00 do 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena standardna uvozna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, piće u diskoteci do 02.00h. Hotelska plaža je šljunkovita i do nje se stiže mostom preko ulice. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi Fi uz doplatu. Ovaj luksuzni hotel na plaži pogodan za porodice služi i za odmor i za poslovne putnike i ima veličanstven položaj na turskoj mediteranskoj obali. Ovaj impresivni hotel u odmaralištu je nadomak centra grada Alanije na 15 kilometara, gde će gosti pronaći veliku ponudu modernih prodavnica, i Manavgat i njegov vodopad na 30 kilometara. Imanje ima sopstvenu plažu i impresivne bazene sa 7 tobogana i zatvoreni grejani bazen. Gosti se takođe mogu opustiti u spa centru na licu mesta i probati izuzetne delicije u nekoliko restorana na licu mesta. Sobe za goste su dobro opremljene i nude moderan i udoban stil kako bi se posetioci osećali opušteno.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj Vikingen Infinity Resort & SPA 5*:

Hotel Vikingen Infinity Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 30 km od Manavgata, 15 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Vikingen Infinity Resort 5* ima ukupno 908 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (30 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Economy sobe (30m2, iste kao standardne, samo se nalaze na međuspratu iznad lobija, imaju balkon, max 2+2 osobe),
 • Family conection sobe (60 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Vikingen Infinity Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića od 08.00 do 24.00h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena standardna uvozna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, piće u diskoteci do 02.00h.

UAI koncept hotela Vikingen Infinity Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, specijalna vina, tursku kafu u Orient kutku, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (turski, italijanski, riblji, kineski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vikingen Infinity Resort 5*: usluga lekara, frizer, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car, kompjuterske igre, Wi Fi uz doplatu.

Plaža hotela Vikingen Infinity Resort 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita i do nje se stiže mostom od hotela Vikingen Infinity Resort 5*, preko ulice. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne rade tokom letnje sezone) bazeni za decu i odrasle, 6 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, razni programi tokom dana, uveče mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vikingen Infinity Resort 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaža, Spa i Welness centar, bilijar, kuglanje, igraonica.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije